MAINOS | NIBE Energy Systems Oy

Omakotiasuja: Haluaisitko säästöjä lämmityskuluihin ja helpompaa arkea?

Lämmitys
Tee arjestasi helpompaa ja mukavampaa NIBE S -sarjan maalämpöpumpulla. Moneen muuhun lämmitysmuotoon verrattuna maalämpö tuo myös pienet lämmityskustannukset ja on hyvin vaivaton. Ja jos jokin askarruttaa maalämpöpumpun hankinnassa, NIBE Neuvontapalvelun ammattilaiset auttavat!
3.10.2023

Jätä tarjouspyyntö NIBE lämpöpumpusta arvontasivulla
ja voit voittaa NIBE maalämpö- tai ilma-vesilämpöpumpun!

Helppo valinta

NIBE S -sarjan maalämpöpumppu tuo lukuisia mahdollisuuksia kotiisi. Se mahdollistaa paljon muutakin kuin vain kodin lämmityksen, sillä sen kanssa samaan automatiikkaan voi kätevästi liittää kodin muita tärkeitä toimintoja, kuten NIBE ilmanvaihdon, aurinkosähkön ja viilennyksen.

Fiksu valinta

Kun NIBE S -sarjan maalämpöpumpun yhdistää sisäänrakennetun wifin avulla nettiin, voi ottaa käyttöön maksuttoman myUplink-palvelun, jota voit käyttää tietokoneella sekä älypuhelimeen tai tablettiin ladattavalla myUplink-sovelluksella. myUplinkin avulla mm. valvot järjestelmää, saat ilmoituksia päivityksistä sekä voit ottaa käyttöön sääennusteen huomioinnin ja pörssisähköohjauksen.

Turvallinen valinta

NIBE S -sarjan maalämpöpumpun mukana toimitettavat virtavahdit kannattaa myös kytkeä, koska sen jälkeen maalämpöpumpun automatiikka suojaa pääsulakkeita kun sähkökuormitus uhkaa kasvaa liian suureksi. Lisäksi maksuton kuuden vuoden NIBETURVA on voimassa lämmitysjärjestelmälle kun uusi lämpöpumppu on rekisteröity lisäturvaan.

Valitsemalla NIBE S -sarjan maalämpöpumpun, et sulje pois tulevaisuudenkaan mahdollisuuksia, sillä niihinkin on laitteiden ohjauksessa varauduttu.

Testaa paljonko voit säästää

Testaa säästölaskurilla, paljonko voisit säästää maalämmöllä. Muista myös että vaihtaessasi pois öljy- tai maakaasulämmityksestä, voit hakea ELY-keskukselta tukea kustannuksiin jopa 4 000 €.

NIBE Neuvontapalvelu auttaa

Kaipaatko apua lämmitysratkaisusi hankintaan? NIBE Neuvontapalvelussa saat apua ammattilaiselta niin laitevalintaan kuin asennusliikkeen löytämiseen.