MAINOS

Omakotitalo kaksion hinnalla? Kyllä!

Talo

Pienet, alle sadan neliön omakotitalot ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja vanhempien talonostajien parissa, mutta mahdollistavat myös nuoremmille ensiasunnon ostajille mahdollisuuden omakotiasumiseen. Tätä kompaktin asumisen näyttelyä ei kannata jättää väliin. 4.8. avattu Valkeakosken talonäyttely tarjoaa mielenkiintoisia ja hyvinkin ajankohtaisia talovaihtoehtoja niin senioreille kuin junioreillekin.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Valkeakosken talonäyttely tarjoaa omakotitaloja sekä junioreille että senioreille.

4.-13.8.2017 Valkeakoski tarjoaa kompaktin ja erittäin ajankohohtaisen talonäyttelyn. Omakotitalo kaksion hinnalla, joka on messujen slogani, kertoo hyvin mistä on kysymys. Monipuolinen valikoima omakotitaloja, jotka kaikki ovat alle 60-90 neliön kokoisia ja jäävät hinnaltaan 150 – 200 000 haarukkaan, on mitä mainioin vierailun kohde sekä senioireille että ensiasunnon ostajille joita kiinnostaa asuminen pienemmässä ok-talossa kerrostalokaksion sijaan. 

Värikäs kattaus

Messuilla on esillä kaikkiaan 16 kohdetta. Joukossa on useita perinteisempiä minitaloja, ekologiseen rakentamiseen keskittynyt vaihtoehto, jossa seinissä on käytetty mm savea (Kohde 6: Ekompi), passiivitalo (Kohde 12: Tundra), kivitalo (Kohde 16: Minotaurus) että oikea puulinnake (kohde 15: Semiperinteinen) joka todella erottuu muusta joukosta.

Kompakti pohjaratkaisu, jossa olohuone ja keittiö ovat yhteinäistä tilaa ja näiden ympärille sijoitetaan pesutilat ja muutama makuuhuone, tuntui olevan päivän teema. Pieneen neliömäärään saadaan hyvällä suunnittelulla uskomaton toimivuus.

 Puulinnake ja perinteisempi omakotitalo sulassa sovussa.

 Ekompi-talossa on hybridilämmitys. Katolla olevat aurinkopaneelit ja vesitakka huolehtivat peruslämmityksestä jota tukee tarvittaessa sähkölämmitys. Talon sisäseinissä ja lattioissa on käytetty savea ja ilmanvaihto on kylpytiloja lukuunottamatta täysin painovoimainen.

 Semiperinteinen (kohteen 15 nimi) on melko harhaanjohtava nimi. Puinen linnake on kaikkea muuta kuin perinteinen ja täynnä kiinnostavia ratkaisuja. Kannattaa vierailla ja jutella omistajan kanssa!

 Näkymä Semiperinteisen keittiöstä.

 Messujen pienin talo (Kohde 14. Pikkusirkku) on vain 62 neliötä muttei tunnu tippaakaan pieneltä.

 Pehmeyttä ilman liian puun tuntua. Kohteessa 13 (Aapa 81) on lämmin ja miellyttävä tunnelma. Huomaa betonilattia.

↑ Valkeakoski-talo (Kohde 11) on täynnä opiskelijoiden rohkeita sisustusratkaisuja jotka tekevät kohteesta hauskan väriläiskän.

 Pikku-Jukka (Kohde 10) talon pihalla on pihasauna jonka pukuhuoneen puupaneeli on erittäin eläväinen ja miellyttävä katsoa.

Ekompi-talon pihalta löytyy niin kasvihuone kuin kompostikäymäläkin.

Lisätietoja:

Valkeakoski Talonäyttely 4.-13.8.2017

http://www.valkeakoski.fi/talonäyttely

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

ekoasuminen kaksio omakotitalo valkeakoski