MAINOS

Omakotitaloa ostamassa: Kivitaloa suunnittelevan vinkit.

Talo

Lammi-kivitalojen toimitusjohtaja Tatu Jokisalo, mitä kivitaloa suunnittelevan on hyvä tietää?

Jaa sosiaalisessa mediassa

Talosta saa juuri haluamansa tyylisen, koska kaikki talot tehdään asiakkaan toiveiden mukaan. Projekti aloitetaan aina tarpeiden kartoituksella ja budjetin laskemisella. Kivitalosta voi tehdä siis ihan oman näköisensä

Millaista on asua kivitalossa?

Talvella lämmintä ja kesällä viileää. Hyvän U-arvon lisäksi tiiviydestä ja seinärakenteen lämmönvarauskyvystä johtuen energialasku on ilahduttavan pieni. Hiljaista, koska talon äänieristys on hyvä, eikä juuri paineita kosteusvaurioista tai ulkomaalauksen uusimisesta.

Mikä on TALOTALO?

Uudenlainen erikoisliike, josta voi ostaa omakotitalon tai remontin. Tavaran lisäksi meiltä saa suunnittelua, työnjohtoa ja kustannusten hallintaa. Mitä uutta TALOTALO-konsepti tuo rakentamiseen ja remontoimiseen? Samasta toimipisteestä voi ostaa kaiken talopaketista putkitöihin ja keittiökalusteisiin. Ainutlaatuista on kehittämämme asiakassovellus, jonka avulla seurataan budjettia ja aikataulua. Sama ohjelma sopii hyvin myös remontoijalle. Sovelluksen saa käyttöönsä tulevaisuudessa myös Lammi-kivitalojen toimipisteissä.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kivitalo rakentaa rakentaja talo uusi talo