Osallistu Pohjolan Pintamestarit -arvontaan ja voita 3000 €:n arvoinen kattopesu!

Talo

Kevät koittaa ja on aika antaa katollesi uusi ilme! Nyt sinulla on siihen oiva tilaisuus osallistumalla Pohjolan Pintamestareiden kilpailuun, jonka palkintona on 3000 €:n arvoinen katon pesu.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Suomela verkkoadvertoriaa

Taloyhtiöt voivat valita palkinnokseen myös saman arvoisen katon huoltosopimuksen. Palkinto on saatavilla tiili-, mineriitti-, pelti- ja huopakatoille. Katon on oltava pesunkestävässä kunnossa. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja voittajan nimi julkaistaan myös Pohjolan Pintamestareiden nettisivuilla.

Kilpailu on voimassa 15.8.2015 saakka.

Katso videolta lisätietoa!

Pohjolan Pintamestarit kunnostaa yli 2000 kattoa ja julkisivua vuodessa, ympäri Suomen!

Alan pisin kokemus kattojen kunnostuksesta Suomessa. Pohjolan Pintamestarit Oy:n perustamiskirjat kirjoitettiin vuonna 1999 ja siitä lähtien toiminta on laajentunut joka vuosi. Tällä hetkellä Pohjolan Pintamestarit Oy työllistää yli 30 työntekijää yhdeksässä eri toimipisteessä ympäri Suomen. Yrityksen asiakaskuntaa ovat taloyhtiöt ja omakotiasujat sekä muun muassa teollisuus-, kiinteistö-, purku- ja rakennusalan yritykset.

Parhaat laitteet ja materiaalit takaavat työn laadun ja tehokkuuden. Yrityksen toimintaa ja menetelmää on kehitetty suunnitelmallisella ja innovatiivisella tavalla. Toimintamme laatu muodostuu kokeneesta ja osaavasta henkilöstöstä, edistyksellisestä kalustosta, tehokkaista urakkaporukoista ja laadukkaista materiaaleista. Nämä yhdessä takaavat onnistuneen lopputuloksen tuhansille asiakkaille joka vuosi.

Lisätietoja: www.pintamestarit.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

katon pesu katon pinnoitus kattoremontti Pohjolan pintamestarit


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: