Osta neliö maata Lapista sadalla dollarilla

Yleinen
Suomalainen innovaatio Geocollectors on yhteisö, jossa yksityiset ihmiset ympäri maailmaa ostavat, omistavat ja samalla suojelevat maata neliömetri kerrallaan. Tutustu erikoiseen ideaan!

Maan omistaminen on perinteisesti ollut harvinaista, lähes mahdotonta ja harvojen herkkua maailmalla. Geocollectors Ltd. -yhtiö ostaa maa-alueita ja myy alueen hallintaoikeuksia kenelle tahansa halukkaalle neliömetrin paloina. Neliön hinta on vakio eli 100 Yhdysvaltain dollaria.

Virtuaalinen tutkimusmatka alkaa Geocollectors-idean syntysijoilta, Suomen Lapista, josta voit ensimmäiseksi ostaa oman neliösi.

Yhteisön ja kysynnän kasvaessa yhtiö myy tulevaisuudessa neliöitä entistä vaihtelevammilta ja arvokkaammilta luonnon alueita kaikilla mantereilla. Neuvottelut ovat käynnissä jo kolmessa maanosassa.

Virtuaalinen matkailuelämys ja yhteisöllistä omistamisen iloa

Geokerääjä voi jakaa muiden yhteisön jäsenten kanssa esimerkiksi sosiaalisessa mediassa erilaisia sisältöjä omasta tontista, alueesta ja maastotyypistä. Geocollectorsin verkkoportaalista löytyy muun muassa valokuvia, satelliittikuvia, videokuvaa, 360 asteen panoraamakuvaa sekä statistiikkaa ja muuta tietoa alueesta. Alueille asennetaan myös kameroita esimerkiksi villieläinten ja muuhun luonnon seurantaan.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Jatkossa geokerääjät voivat itse äänestää, miltä ilmastovyöhykkeeltä, mistä maasta tai maastotyypistä seuraava tontti ostetaan. Kuka on sinun virtuaalinen naapurisi? Ottaisimmeko seuraavaksi haltuumme vaikkapa palasen Amazonin sademetsää tai Intian tiikerivuoristoa?

Osa hinnasta hyväntekeväisyyteen

Geocollectorsin liiketoimintaan oleellisena osana kuuluu vastuu luonnosta ja paikallisyhteisöistä. Tarkoituksemme on luovuttaa 10 % jokaisesta kauppahinnasta hyväntekeväisyyteen. Kohteen valitsevat kerääjät eli yhteisö itse.

Geocollectors kehittää myös tapoja, joilla geokerääjille tarjotaan mahdollisuus ostaa palvelun kautta kestävästi tuotettuja lähituotteita suoraan kunkin alueen paikallisväestöltä tai -yrittäjiltä.

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Katso video ja tutustu Geocollectorsin maailmaan osoitteessa www.geocollectors.com

 

 

MAINOS
MAINOS LOPPUU