MAINOS

Ostoslistalla suihku? Huomioi nämä ennen kuin ostat – 3 vinkkiä

Kylpyhuone

Aamulla suihku herättää ja pitkän päivän jälkeen se huuhtoo arjen huolet ja pölyt mennessään. Jotta huolettomia suihkuhetkiä riittäisi mahdollisimman moneksi vuodeksi, kannattaa lukea nämä vinkit ennen ostopäätöstä!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

1. Koolla on väliä

– Sisustussuunnittelun nyrkkisääntö on, että kannattaa varata niin suuri suihku kuin tilaan suinkin mahtuu. Minimileveytenä voidaan pitää 70 cm, mutta lisäsentit lisäävät myös viihtyvyyttä, kertoo IDOn markkinointikoordinaattori Hanne Koveshnikov.

2. Valitse laatua

– Isoäitini tapasi sanoa, että köyhällä on varaa ostaa vain laatua. Tämä pitää täysin paikkansa kylpyhuonekalusteiden kohdalla. Suihkun pitää kestää useiden vuosien jokapäiväistä käyttöä, Koveshnikov sanoo.

3. Valitse turvallinen vaihtoehto

– Nykyisissä kylpyhuoneissa käytetään paljon lasia, mikä luo ihanasti valoisuutta. Kannattaa kuitenkin varmistaa, että suihkuseinät ovat turvalasia. Tärkeä osa turvallisuutta on hygienia, ja moderni suihku on helppo puhdistaa. Kannattaa valita suihku, jossa turhat bakteeripesät on karsittu minimiin, Koveshnikov vinkkaa.

IDO Kylpyhuone on suomalainen kylpyhuonetuotteita valmistava yritys. Tuotevalikoimaan kuuluvat wc-istuimet, pesualtaat, suihkutuotteet, kylpyhuonekalusteet ja kylpyammeet. Saniteettiposliini valmistetaan Tammisaaren tehtaalla.

Lähde: Mynewsdesk

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kylpyhuone suihku suihkukaappi suihkuseinä