Tartarpihvi – valmista klassikkoruoka helposti

Ruoka
Pientalon herkkusuut – Herkkusuiden tartar-pihvi
MAINOS
MAINOS LOPPUU
28.3.2023

6 annosta

600 g naudan sisä- tai ulkofileetä tai sisäpaistia

2 rkl Tabascoa

4 rkl Worcestershire-kastiketta

MAINOS
MAINOS LOPPUU

suolaa, mustapippuria

Lisäksi

n. 1 dl majoneesia

3 rkl Dijon-sinappia

MAINOS
MAINOS LOPPUU

2 sipulia

4 (säilyke)punajuurta

6 kananmunankeltuaista

pieniä kapriksia

MAINOS
MAINOS LOPPUU

pieniä suolakurkkuja

sormisuolaa

  1. Poista lihasta kalvot ja raasta liha raastimella tai pilko terävällä veitsellä pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja raastettu liha kulhossa. Muotoile pihvit käsin tai muotin avulla.
  2. Sekoita majoneesi ja Dijon-sinappi kulhossa. Silppua sipulit ja pilko kypsät punajuuret. Aseta jokaisen tartarpihvin päälle kananmunankeltuainen. Tarjoile lisukkeiden kanssa.


Kuva: Maru Lemmetty

MAINOS
MAINOS LOPPUU