Tartarpihvi – valmista klassikkoruoka helposti
28.3.2023
6 annosta
600 g naudan sisä- tai ulkofileetä tai sisäpaistia
2 rkl Tabascoa
4 rkl Worcestershire-kastiketta
MAINOS
MAINOS LOPPUUsuolaa, mustapippuria
Lisäksi
n. 1 dl majoneesia
3 rkl Dijon-sinappia
MAINOS
MAINOS LOPPUU2 sipulia
4 (säilyke)punajuurta
6 kananmunankeltuaista
pieniä kapriksia
MAINOS
MAINOS LOPPUUpieniä suolakurkkuja
sormisuolaa
- Poista lihasta kalvot ja raasta liha raastimella tai pilko terävällä veitsellä pieniksi kuutioiksi. Sekoita mausteet ja raastettu liha kulhossa. Muotoile pihvit käsin tai muotin avulla.
- Sekoita majoneesi ja Dijon-sinappi kulhossa. Silppua sipulit ja pilko kypsät punajuuret. Aseta jokaisen tartarpihvin päälle kananmunankeltuainen. Tarjoile lisukkeiden kanssa.
Kuva: Maru Lemmetty
MAINOS
MAINOS LOPPUU