MAINOS

Pääkirjoitus 4.13: Hyviä hetkiä

Sisustus

Tavoitteenani on nauttia kesästä, tänä vuonna rennoin rantein.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kesän kynnyksellä intoudun yleensä tekemään erilaisia listoja. Listoilla haluan varmistaa sen, että otan kesästä kaiken irti. Lisäksi logiikkani sanoo, että kesällä olen energisempi ja lisääntyvän valon innoittamana voin helposti kaksinkertaistaa tekemiseni määrän. 

Minulla on kahdenlaisia listoja: ensinnäkin niin sanottuja työlistoja ja toiseksi kokemuslistoja. Työlistoihin kerään koti- ja mökkihommia, jotka pitäisi tehdä. Kokemuslistoihin poimin kesän tarjonnasta tapahtumia ja paikkoja, jotka haluaisin nähdä ja kokea.

Perinteisesti listat alkavat ahdistaa viimeistään kesäloman alkaessa. Eikä listoilla olevista asioista yleensä toteudu kuin murto-osa.

Sen takia päätin
tänä vuonna nauttia kesästä toisin tavoin: yritän kerätä hyviä hetkiä. Ilman pakkoa, siinä aikataulussa ja järjestyk- sessä kuin hyvältä tuntuu.

Hyviä hetkiä kertyy aina läheisteni ja ystävieni sekä hyvän ruoan ja juoman seurassa. Uuden asuntoni ehdoton keskipiste on avokeittiö, jossa kokkailu tuntuu erityisen mukavalle. Niinpä tänä kesänä aion kutsua ystäviäni kylään ja nauttia heidän seurastaan. Sillä luulen, että jos joskus katson taaksepäin elämääni, niin tuskin muistelen niitä vaatekaappien siivoamisia, mutta takuulla muistan ihanat hetket ystävieni seurassa.

Nauttikaa myös toisistanne,


Silja Vesterinen

päätoimittaja

 silja.vesterinen@suomela.fi 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

pääkirjoitus