MAINOS

Pääkirjoitus 7.12: Syksyn värejä

Sisustus

On aika siirtyä sisälle nauttimaan kodin lämmöstä. Se onnistuu mainiosti takan tai tulisijan lämmössä. Nautitaan syksystä!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Kirjoitan tätä mökillämme nauttien raikkaasta ja aurinkoisesta syyspäivästä. Tunnelma on hieman haikea, sillä kohta on aika laittaa mökki talvikuntoon. Taakse jäävät lämpimät kesäpäivät ja kuumat löylyt pihasaunassa puhumattakaan lukuisista grillaushetkistä. Siitä huolimatta on mukavaa vaihtaa vuodenaikaa. Syksyssä on jotain minuun vetoavaa. Syksy hurmaa raikkaudellaan, viipyilevyydellään ja hämäryydellään. Ilman raikkaus nipistelee posket punaiseksi ja tuo uudenlaiset tuoksut ilmaan. Mieli rauhoittuu, sillä on lupa hidastaa. Hämärä on hellä tunnelman luoja.

Ja kun pimeys ottaa meistä niskalenkin, voimia arkeen tuo elävä tuli. Ne onnelliset, joilla on kotona takka ja pino kuivia klapeja. Ja niille, jotka vasta suunnittelevat takan hankintaa, keräsimme tähän lehteen katsauksen uutuustakoista. Takkoja on tarjolla niin monenlaisia, että joka kotiin löytyy juuri se oikea, omaan makuun sopiva. Takat löydät sivulta 18. Itse innostuin kiertoilmatakasta, jonka tulta voi katsella joka suunnasta.

Silja Vesterinen, päätoimittajaUusin lehtien lukijamäärämittaus yllätti iloisesti. Suomelan lukijamäärä oli kasvanut 54.000 uudella lukijalla. Meitä on nyt yhteensä 1.249.000 lukijaa, mikä on huiman iso ja vaikutusvaltainen joukko. Kiitos luottamuksesta ja toivottavasti viihdyt kanssamme jatkossakin!

Hyvää loppuvuotta, nähdään ensi vuonna! Vuoden 2013 ensimmäinen Suomela ilmestyy 11. helmikuuta.

Lämpimin terveisin, Silja Vesterinen, päätoimittaja
silja.vesterinen@suoramedia.fi

PS. Tästä numerosta et löydä Suomelan testejä, mutta ensi vuonna ne jatkuvat jälleen entistä ehompana.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

pääkirjoitus päätoimittaja takka tulisija