Painepesuri jollaisen käyttäjät haluavat

Piha

Millaisen painepesurin sinä haluaisit? Näin kysyivät tehtaan insinöörit asiakkailta – ja syntyi monipuolinen ja laadukas painepesuri, jota käyttää todella mielellään.

Jaa sosiaalisessa mediassa

 

Clen Master on uudenlainen ja innovatiivinen painepesuri, jonka tuotekehittelyssä on tarkasti kuunneltu asiakkaita.

Ja niinhän se on, että käyttäjät tietävät parhaiten, mihin laitetta tarvitsevat ja millaisia ominaisuuksia siinä pitäisi olla. Insinöörit taas tietävät, miten käyttäjien toiveet voi toteuttaa niin, että lopputulos hipoo täydellisyyttä. 

Tarjolla on kaksi uutuutta: tehokas Clen Master 2100 ja vieläkin tehokkaampi Clen Master 2800. Tällaisia upeita ominaisuuksia käyttäjät halusivat ja saivat unelmiensa painepesuriin – tutustu ja ihastu!

1. Vakaa

Painepesurin edessä oleva tasapainottava tuki takaa se, ettei laite kellahda kumoon esimerkiksi silloin, kun sen painevesiletkua vetää pidemmäksi.

 

 

2. Letku ei mene mutkalle

Ainutlaatuisen teräsvahvistetun rakenteensa ansiosta Clen Masterin 10-metrinen paineletku ei mene mutkalle. 

3. Paineletkun kela kääntyy

Paineletkua on helppo vetää pidemmäksi, koska Follow me -letkukela kääntyy aina oikeaan suuntaan.

4. Iso pyörät – helppo liikuttaa

Reilun kokoiset pyörät tekevät painepesuerin vetämisestä helppoa, ja sen saa vaivatta myös esimerkiksi pihakivetyksen yli.

5. Kompakti kantaa

Joka paikkaan painepesuria ei voi vetää, esimerkiksi veneeseen tai laiturille, ja siksi sitä voi myös kantaa. 

6. Pistoolin pituus tarpeen mukaan

Joskus tarvitsee pidemmän ja joskus lyhyemmän pistoolin. Sitä voi säätää tarpeen mukaan.

7. Yhdelle kädelle

Aine ei ole käytössä kahta kättä, mutta eipä hätää: kun pitkän pistooliosan nappaa pois, jää jäljelle helposti yhdelläkin kädellä käyteltävä lyhyt pistooli.  

 

8. Pesuaineen levitykseen

Painepesuriin voi liittää pesuaineen vaahdottimen, jolloin esimerkiksi auton, seinän tai aidan peseminen saippualiuoksella sujuu yhtä helposti kuin sen huuhtelu. Vaahdotinta voi myös käyttää suoraan oman pesupullon kanssa.       

9. Pese mitä vaan

Painepesurilla voi puhdistaa esimerkiksi pihakalusteita, pihakivetystä, kalliota, talon kattoa, autoa, venettä, aitaa, talon seinää tai mitä nyt sitten pitääkin pestä. Suuttimen ja voimakkuuden voi säätää kohteen mukaan. 

 

10. Tulovesiletkun kätevä pikaliitin

Laadukkaan alumiinirunkoisen vesisuodattimen ansiosta tulovesiletkun liittäminen painepesuriin sujuu yhdellä naksautuksella. 

+ 1 Huoltovapaa ja varmatoiminen tekniikka: moottori & vesipumppu

Clen Masterin sähkömoottoria ei tarvitse huoltaa, vaan se kestää. Siinä on viileäkäyntinen oikosulkumoottori kuparikäämillä. Varustukseen kuuluu myös automaattinen
ylikuumenimisestä suojaava katkaisija.

Clen Masterissa on myös neljäsylinterinen täysmetallinen korkeapainepumppu, jossa on kovateräsmännät. Pumppuun voi syöttää 40-asteista vettä ja se on itseimevä.

Clen Masterissa -pesureihin kuuluva laaja lisävaruste- ja tarvikevalikoima sopii käytettäväksi myös muiden merkkien pesureissa, kuten Kärcher, Husqvarna, Makita, Bosch jne.

 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Clen Clen Master Linnax paineletku painepesuri painepesurit vesipistooli vesipistoolit vesisuutin vesisuuttimet

Julkaisuun liitetty yritys