Painepesuri puhdistaa kaiken pihalla ja puutarhassa

MökkiPiha

Terassikalusteet, patiot ja pihakivet puhdistuvat painepesurilla aivan uuteen uskoon. Uusi tanskalainen painepesuri tekee puhdasta jälkeä tehokkaasti mutta myös hellävaraisesti, ja sillä on mukava työskennellä. Valittavana on neljä eri mallia lukuisin lisälaittein.

Painepesuri kaivetaan esille keväällä, kun terassit ovat paljastuneet lumen alta ja kalusteet tuodaan varastosta pihalle. Auto on koko ajan rapainen ja patiokin peittynyt likaan sekä roskaan.

Pihan ja puutarhan puhdistaminen sujuu luotettavalla ja helppokäyttöisellä painepesurilla vaivatta, ja pian kaikkialla on puhdasta – kunnes pesurille tulee taas lisää käyttöä esimerkiksi siitepölykauden jälkeen.

Painepesurin valinnassa ratkaisee lopputulos, eli sen pitää tehdä puti puhdasta. Tärkeää on myös, että laitetta on miellyttävä ja helppo käyttää, sillä hankalaa kojetta ei viitsi edes hakea varastosta.

↑Terassipesuri-lisälaite puhdistaa talven aikana likaantuneet puupinnat, mutta sitä kannattaa hyödyntää myös esimerkiksi siitepölyaikaan.

↑Kiveyksen pesu ainakin kerran vuodessa pitää pihan ilmeen uudennäköisenä.

Parasta on käytön mukavuus

Nilfiskin uudessa Core-painepesurisarjassa onkin keskitytty sellaisin ominaisuuksiin, jotka tekevät puhdistamisesta mukavan yksinkertaista ja vaivatonta.

Esimerkiksi erittäin taipuisaa korkeapaineletkua on helppo käsitellä, ja se myötäilee työskentelyasentoja sekä liikkeitä. Taipuisuutensa ansiosta paineletku on myös pitkäikäinen. Kun työt on tehty, letku on helppo varastoida pesurin sisällä olevaan letkukelaan tai letkunsäilytystaskuun.

Paineensäätötoiminnolla voi säätää laitteen tehotasoja liikuttamalla vain yhtä sormea, vaikka olisi etäällä painepesurista: Core 140 IH -mallin kädessä pidettävään pistooliin asetettu paineensäätöohjain säätää puhdistustehoa ja mahdollistaa näin myös hellävaraisuutta vaativien kohteiden pesemisen. 

↑Pesuainevaahdotin on kätevä apu auton hellävaraisessa pesussa…

↑…ja pihakalusteiden puhdistuksessa.

Kaikkeen puhdistamiseen sopiva pesuri

Nilfisk Core -sarjassa on neljästä uutta painepesurimallia: 125, 130, 140 ja 140 IH, jossa on edellä mainittu langaton paineensäätö.

Pesuteho tarkoittaa sitä aluetta, jonka pesurilla pesee yhdessä tunnissa viuhkasuuttimella, ja se vaihtelee eri malleissa. Muita eroja mallien välillä ovat muun muassa paineletkun pituus ja varastointivaihtoehdot, paineensäätömahdollisuudet sekä tarvikepakkaukset eri käyttökohteita varten.

Malleihin saa käytännöllisiä lisävarusteita esimerkiksi katon tai terassin pesuun. Tarjolla on erilaisia harjoja ja pesuainevaahdotin. Omat lisävarusteensa saa myös autonpesuun ja auton alustan pesuun, putki -ja likaviemärin avaukseen tai vaikka hiekkapuhallukseen.

↑Taipuisa paineletku on helppo kelata pesurin sisällä olevaan letkukelaan.

↑Core 125 ja 130 -malleissa paineletku kiinnittyy painepesuriin kätevällä pyörivällä pikaliittimellä.

Palkittua muotoilua

Tanskalaiselle Nilfisk Core 140 -sarjan suunnittelulle on myönnetty saksalainen muotoilupalkinto (German Design Award) luokassa Erinomainen tuotesuunnittelu – Puutarhanhoito ja ulkoilmaelämä.

Tämän lisäksi Core 140 malleille on myönnetty myös Reddot sekä iF muotoilu ja suunnittelupalkinnot. Nämä kaikki palkinnot ovat erittäin arvostettuja ja todiste Nilfisk Core -painepesurisarjan erinomaisuudesta.

 

 

 

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

autopesuri German Design Award kattopesuri nilfisk Core Nilfisk Core -painepesurisarja painepesuri painepesurisarja pesuainevaahdot pihan pesu pihan puhdistus puutarhakalusteiden pesu Reddot terassin puhdistus terassipesuri

Julkaisuun liitetty yritys

https://www.nilfisk.com/fi-fi/consumer/

Nilfisk on maailman johtava puhdistuskoneiden sekä palveluiden tarjoaja, jonka tavoitteena on huippulaatuisten tuotteiden valmistus ja maailmanlaajuinen myynti. Nilfisk on yli sadan vuoden ajan jatkuvasti sopeutunut markkinoiden ja asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin tarjoamalla innovatiivisia tuotteita ja ratkaisuja. Nilfisk tarjoaa nykyään laajan valikoiman ensiluokkaisia puhdistustuotteita ja luotettavan jälkimarkkinatarjonnan ammattimarkkinoille. Päätuotteita ovat lattianhoitolaitteet, pölynimurit ja painepesurit sekä laaja valikoima kotikäyttöön tarkoitettuja pölynimureita ja painepesureita kuluttajille ympäri maailmaa.

 

Lue lisää: Nilfisk Oy