MAINOS

Palamaton savusauna sinunkin pihallesi?

KylpyhuonePiha

Onko haaveissasi savusauna omalle pihalle? Holvimallinen kivirakenteinen sauna on täysin paloturvallinen. Rakenne ja optimaalinen ilmanvaihto takaavat tasaisen pehmeät löylyt.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Maan alle rakennettu savusauna, Uunisauna, on palamaton kivirakenteinen sauna, jossa voi nauttia tasaisen pehmeistä löylyistä. Uunikiukaalla varustettua saunaa voidaan käyttää sekä savusaunana että perinteisenä kertalämmitteisenä saunana.

Saunan erikoisuutena on sen holvimuotoinen massiivinen rakenne. Rakenteen ja suuren kiukaan ansiosta siellä riittää löylyä vuorokauden ympäri vain parin tunnin lämmityksellä. Holvikaton ansiosta ilma kiertää saunassa optimaalisesti ja löylyt ovat tasaiset. Kymmenien tuntien jälkilöylyjen merkitystä ei voi liikaa korostaa, sillä mitä kauemmin lämpö saunassa säilyy, sen puhtaammat ja miellyttävämmät löylyt saunasta saa. 

Ulkoseinän verhoilun voi tehdä omien mieltymysten mukaan juuri omaan pihapiiriin sopivaksi.

Holvimuodon etuna on maastoon luonnollisesti sulautuva ulkonäkö, jonka ansiosta myös rakennuslupiin suhtaudutaan myönteisemmin kuin maanpäällisessä rakentamisessa. Saunan voi rakentaa tasamaallekin, mutta rinnetontti on ihanteellisin paikka.

Paloturvallisuuden ansiosta saunan voi sijoittaa pihalle kuten tavallisen saunan, sillä sitä eivät koske savusaunan etäisyysmääräykset naapurien rajoista ja muista rakennuksista.

Uunisaunaa valmistaa Holvisaunat Oy, jonka tuotevalikoimaan kuuluu savusaunojen lisäksi tavallisen puulämmitteisen kiukaan Holvisaunat.

Saunan sisustaminen

Saunaan voidaan tehdä erillinen pesuhuone, mutta pesutilat voidaan järjestää myös saunatilaan tavallisten puulämmitteisten kiukaiden saunamalleissa (Visa ja Takkasauna). Holvisaunan pintalämpötilat eivät nouse polttavan kuumiksi, joten peseytyminen on miellyttävää myös löylyhuoneessa.

Ulkoseinän verhoilusta on mahdollista tehdä omien mieltymysten mukaan juuri omaan pihapiiriin sopiva. Myös sisäpinnat saa jokainen tehdä oman näköisekseen. Saunan tekniseen tasoon ei ole rajoituksia.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

holvisauna paloturvallisuus pihasauna sauna saunominen savusauna turvallinen saunominen


Lisää samasta aiheesta