MAINOS

Palkanmaksu helposti ilman byrokratiaa – uusi verkkopalvelu auttaa

Sisustus

Palkkaus.fi-palvelu on verkossa toimiva kotitalouden palkanmaksupalvelu, jonka avulla palkanmaksu hoituu yksityishenkilöltä vain muutamassa minuutissa. Tutustu!

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Nyt palkanmaksu onnistuu myös kotitalouksilta. Palkkaus.fi-palvelu on verkossa toimiva kotitalouden palkanmaksupalvelu. Palvelun avulla voi hoitaa kaikki palkkaamiseen liittyvät asiat yhdessä paikassa.

  • Palvelu auttaa työsopimuksen laatimisessa.
  • Lakisääteiset vakuutukset saa suoraan palvelun kautta.
  • Palkan maksaminen onnistuu helposti yhdellä verkkopankkimaksulla.
  • Palvelu tekee automaattisesti työnantajalta vaadittavat ilmoitukset, tilitykset ja maksut eri tahoille oikea-aikaisesti, esimerkiksi Verohallinnolle, työeläkeyhtiöille ja vakuutusyhtiöille.
  • Palkkaus.fi-palvelulla myös kotitalousvähennys on helppo käyttää.
  • Palvelussa on arkisto kaikista maksuista ja ilmoituksista, jolloin kokonaiskuva on nähtävissä yhdessä paikassa.
  • Yksityisille rakentajille palvelussa on myös maksuton Raksaloki.

”En osaa kuvitella, että palkkaamiseen liittyvää paperisotaa voisi hoitaa yksinkertaisemmin. Tämän jälkeen tietämättömyys on vain tekosyy olla hoitamatta asioita lain mukaan. Toivon, että Palkkaus.fi-palvelu löydetään mahdollisimman pian ja laajalti”, kommentoi Ann Selin , Palvelualojen ammattiliiton PAM:n puheenjohtaja.

Palkkaus.fi-palkanmaksu verkkopalvelu ja raksaloki

Palvelussa on arkisto kaikista maksuista ja ilmoituksista, jolloin kokonaiskuva on nähtävissä yhdessä paikassa. Yksityisille rakentajille palvelussa on myös maksuton Raksaloki.

”Yksityiseen palkkaamiseen liittyvä byrokratia on Suomessa aivan liian monimutkaista. Haluamme tehdä laillisesta palkkaamisesta niin helppoa, että ei ole mitään syytä maksaa pimeästi. Ennen kaikkea haluamme helpottaa ihmisten arkea”, sanoo Janne Isosävi Palkkaus.fi-palvelua tuottavasta Suomen Palkanlaskenta Oy:stä.
Palkkaus.fi-palvelun palvelumaksu on 1 % maksetuista palkoista, vähintään 4 euroa mutta korkeintaan 10 euroa (sis. alv 24 %) palkanmaksua kohti. Työntekijälle palvelu on maksuton.

Lisätiedot: www.palkkaus.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kotitalousvähennys palkanmaksu