Paras loma-asunto valittiin – Hirsitalo Nuuna voitti

Talo
Paras loma-asuntomessujen loma-asunto oli tänä vuonna Nuuna-hirsihuvila. Messukävijät äänestivät voittajan.

Vuoden 2014 loma-asuntomessujen kävijät äänestivät parasta loma-asuntoa kävijätutkimuksen yhteydessä. Yleisön suosikiksi nousi kohde numero 10, Nuuna.

Toisen sijan sai Särkäntorppa, kohde numero 27 ja kolmanneksi sijoittui Heikius Hus-Talo, kohde 14. Yleisöäänestyksen otti osaa 7 053 kotitaloutta.

Nuuna hirsitalo loma-asuntomessujen voittaja 2014

     Nuuna hirsitalo loma-asuntomessujen voittaja 2014

loma-asunto särkäntorppa

Loma-asunto Särkäntorppa

heikius talo-hus loma-asunto

heikius talo-hus loma-asunto

Loma-asunto -äänestyksen lisäksi valittiin paras sisustus ja paras terassi

Sisustus Nuuna loma-asunto

Sisustus Nuuna loma-asunto

Terassiäänestys pidettiin perinteisen pihaäänestyksen sijaan, olihan messukohteissa terassipinta-alaa yli 2000 neliön verran ja dyyniluontoa kunnioitettiin jättämällä pihat luonnontilaan.

Molempien äänestysten voitto meni niin ikään Nuunalle. Parhaan sisustuksen tittelin Nuuna vei 14 prosentilla äänistä ja parhaan terassin tittelin 12,48 prosentilla äänistä.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Hirsitalon tilaratkaisut olivat yleisön mieleen

Hirsitalo Nuuna pohjapiirros

Hirsitalo Nuuna pohjapiirros

Yleisöäänestyksen voittaneessa Nuunassa yleisö arvosti tilaratkaisuja, ulkonäköä ja valoisuutta. Kohde keräsi 16,93 prosenttia kaikista äänistä.

Yleisöä miellyttäneet tilaratkaisut olivat Nuunassa toteutettu niin, että kolmen pienen makuuhuoneen sijaan loma-asunnossa päädyttiin kahteen suurempaan makuuhuoneeseen. Valoisuutta lisäsi olohuoneen isot lattiasta kattoon asti olevat ikkunat. Lisäksi terassille oli lisätty lasihuone suojaamaan syksyn sateelta ja tuulelta.

Nuunan rakennuttaja ja näytteilleasettaja oli Kuusamon Hirsitalot Oy. Arkkitehtisuunnittelusta vastasi Kuusamo Hirsitalojen Taisto Hertteli ja sisustussuunnittelu oli Sirkka-Liisa Murtovaaran käsialaa.

Särkäntorppa kiri toiseksi, Heikiushus ylsi kolmanneksi

Sisustus Särkäntorppa

Sisustus Särkäntorppa

Sisustus Heikius Talo-Hus loma-asunto

Sisustus Heikius Talo-Hus loma-asunto

Yleisöäänestyksessä toiseksi tullut Särkäntorppa erottui sisustus- ja rakenneratkaisuillaan sekä laatutasollaan. Ääniä kohde keräsi yhteensä 10,44 prosenttia. Näytteilleasettajana toimi Maanhongan Hirsitalot ja rakennuttajana Repomaa Oy.

MAINOS
MAINOS LOPPUU

Kolmanneksi paras loma-asunto -äänestyksessä tulleessa kohteessa yleisö arvosti ulkonäköä, varustetasoa ja saunatiloja. Kohde numero 14, Heikius Hus-Talo sai äänistä 7,12 prosenttia. Kohteen näytteilleasettajana ja rakennuttajana toimi Heikius Hus-Talo.

 

Lisätietoja: kuusamonhirsitalot.fi

MAINOS
MAINOS LOPPUU