MAINOS

Paras ovitoimittaja seitsemättä kertaa peräkkäin

Talo

Rautakaupan palautetutkimuksen mukaan JELD-WEN on jo seitsemättä kertaa peräkkäin Suomen paras ovitoimittaja vastaajien antamilla kokonaisarvosanoilla mitattuna. 

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

JELD-WEN Suomi Oy sijoittui tutkimuksessa ovitoimittajien ykköseksi nyt myös eri mielikuvatekijöillä arvioituna. Tutkimuksessa oli arvioitavana 13 eri ovi- ja ikkunatoimittajaa.

Valtakunnallinen rauta-, rakennus- ja sisustustarvikekauppaan kohdistuva tutkimus selvittää jälleenmyyjien mielikuvia ja kokemuksia tavarantoimittajistaan. Yritys sijoittui ovi- ja ikkunatuoteryhmän ykköseksi kaikissa tutkimuksen osa-alueissa: markkinapeitto, kokonaismielikuva ja mielikuvatekijöiden yhteisvaikutus.

Rautakaupat arvioivat toimittajien kokonaismielikuvaa kouluasteikolla 4 – 10. JELD-WENin saamien arvosanojen keskiarvo oli 7,78 koko toimialan keskiarvon ollessa 7,36, markkinapeitto on 81 %, ja kolme viidestä kaupan edustajasta pitää sitä merkittävänä toimittajanaan.

Erityisiä vahvuuksia olivat tuotteiden kiertonopeus ja viestintä

Kokonaisarvosanan lisäksi rautakaupat arvioivat kutakin ovi- ja ikkunatoimittajaa kahdeksalla mielikuvatekijällä. Kun mielikuvatekijöistä annetut arviot lasketaan yhteen, JELD-WEN on ikkuna- ja ovitoimittajien ykkönen.

Rautakauppojen mielestä tuotteet kiertävät parhaiten ja sen markkinointiviestintä on toimialan huippua. Tuotteiden laatu, toimitusaikojen pitävyys ja tuotteiden hinnoittelu ovat keskitasoa parempia. Myyntiedustajien tavoitettavuus ja palveluhalukkuus ovat samalla tasolla kuin toimialan keskitaso.

 

Lisätietoa: www.jeld-wen.fi

Rautakaupan palautetutkimuksen toteutti Taloustutkimus Oy.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

massiivilaakaovi rautakauppa sisäovi