MAINOS | Clen

Paras painepesuri kotiin ja auton pesuun

Piha
painepesuri
Paras painepesuri täyttää käyttäjän jokaisen toiveen ja nekin kriteerit, joista ei ole edes osannut haaveilla. Millaisen painepesurin sinä haluaisit? Näin kysyivät tehtaan insinöörit asiakkailtaan – ja syntyi monipuolinen sekä laadukas painepesuri, joka kestää ja jota käyttäessä huulille nousee hymy.
18.4.2023

Paras painepesuri on helppokäyttöinen, kestävä ja kekseliäs. Clen Master on juuri tällainen, uudenlainen ja innovatiivinen painepesuri, jossa on monia tärkeitä ja käyttöä helpottavia ominaisuuksia.

Clen Master -painepesuri tuotekehittelyssä on kuunneltu asiakkaita erityisen tarkasti, koska käyttäjät tietävät parhaiten, millaisia ominaisuuksia ja mihin käyttöön he tarvitsevat painepesuria huoltaessaan kotejaan, pihojaan, autojaan tai vaikka veneitään. Insinöörit taas tietävät, miten käyttäjien toiveet voi parhaiten toteuttaa. 

Clen Master -painepesuri toimitetaan täysin käyttövalmiina, eli sitä ei tarvitse koota mitenkään ennen käyttöönottoa: pistoke vain seinään ja pesupuuhiin. Siinäkin mielessä se on ehdottomasti se paras painepesuri.

Vakaa painepesuri pysyy aina pystyssä

Clen Master painepesuri pysyy pystyssä ja on siksi paras painepesuri.
Painepesurin edessä oleva tasapainottava tuki takaa se, ettei laite kellahda kumoon esimerkiksi silloin, kun sen painevesiletkua vetää pidemmäksi.

Pistoolin pituus säätyy & voi käyttää myös yhdellä kädellä

Clen Master painepesuri
Joskus tarvitsee pidemmän ja joskus lyhyemmän pistoolin. Sitä voi säätää tarpeen mukaan.
Clen Master painepesuri
Aine ei ole käytössä kahta kättä, mutta eipä hätää: kun pitkän pistooliosan nappaa pois, jää jäljelle helposti yhdelläkin kädellä käyteltävä lyhyt pistooli.

Paineletkun kela kääntyy

Clen Master painepesuri kääntyy
Paineletkua on helppo vetää pidemmäksi, koska Follow me -letkukela kääntyy aina oikeaan suuntaan.

Paras painepesuri kestää vuosikausia

Clen Master on helppokäyttöinen ja kestävä painepesuri, eikä sen sähkömoottoria tarvitse huoltaa. Siinä on viileäkäyntinen oikosulkumoottori kuparikäämillä ja automaattinen ylikuumenemissuoja katkaisijalla.

Clen Masterissa on neljäsylinterinen täysmetallinen korkeapainepumppu, jossa on kovateräsmännät. Pumppuun voi syöttää 40-asteista vettä. 

Miksi sitten neljä sylinteriä on painepesurin moottorissa parempi kuin kolme? Mitä enemmän pumpussa on mäntiä, sitä vähemmän se joutuu tekemään töitä. Se saa pienemmällä voimalla enemmän tehoa ja pumppu kestään pidempään; jos mäntiä olisi vähemmän, pumppu joutuisi ponnistelemaan enemmän. Neljämäntäinen pumppu on myös hiljaisempi, koska se joutuu käymään vähemmillä kierroksilla.

Tarkastele muitakin Clen Master -painepesurin kestävyyttä lisääviä ominaisuuksia.

Pistooli lepää pidikkeessä

Paras painepesuri pysyy kunnossa pitkään esimerkiksi vesipistoolin pidikkeen ansioista.
Vetoaitan päällä on valmis pidike, jonka päälle voi laittaa vesipistoolin lepäämään. Se on kätevä ominaisuus, joka helpottaa käyttöä esimerkiksi, kun haluaa lisätä saippuaa ja lepuuttaa pistoolia sen ajan. Pidikkeen ansioista pistooliin ei mene hiekkaa tai roskia, mikä varjelee painepesurin pumppua.

Letku ei mene mutkalle

Clen Master painepesurin paineletku
Ainutlaatuisen teräsvahvistetun rakenteensa ansiosta Clen Masterin 10-metrinen paineletku ei mene mutkalle, mikä tekee letkusta ja siten koko painepesurista pitkäikäisen.

Vedensuodatin tulovesiletkun liittimessä suojelee pumppua

Vedensuodatin poistaa vedestä epäpuhtaudet, esimerkiksi kivet ja hiekan. Se on tärkeää, sillä painepesurin pumppu on kallis osa. Voisikin sanoa, että vedensuodatin ja painepesurin halpa henkivakuutus. 

Alumiinirunkoinen vedensuodatin estää epäpuhtauksien pääsyn painepesurin pumppuun. Sen avulla  myös tulovesiletkun liittäminen painepesuriin sujuu kätevästi vain yhdellä naksautuksella.

Pesuaineen vaahdotin ulkopuolella vähentää huoltotarvetta

Painepesuriin voi liittää pesuaineen vaahdottimen, jolloin esimerkiksi auton, seinän tai aidan peseminen saippualiuoksella sujuu yhtä helposti kuin sen huuhtelu.

Clen Master -painepesurissa on erillinen pesuaineen vaahdotin, koska se lisää painepesurin kestävyyttä.

Miksi ulkoinen pesuaineen vaahdotin sitten on parempi kuin sisäinen? Monessa painepesurissa on sisäinen pesuainevaahdotin, mutta jos sinne laitetaan liian paksua pesuainetta tai pesuaine jää säiliöön ja kuivuu talven aikana, tarvitaan usein ylimääräinen huolto. 

Vaahdotin tekee auton tai seinän pintaan paksun tasaisen vaahdon, joka jää vaahtopinnaksi ennen huuhtelua. Vaahdotinta voi myös käyttää suoraan oman pesupullon kanssa.

Paras painepesuri on helppo liikuttaa ja kantaa

Reilun kokoiset pyörät tekevät painepesuerin vetämisestä helppoa, ja sen saa vaivatta myös esimerkiksi pihakivetyksen yli.
Joka paikkaan painepesuria ei voi vetää, esimerkiksi veneeseen tai laiturille, ja siksi sitä voi myös kantaa.

Näin valitset sopivan suuttimen

Painepesurin suuttimen leveydellä viitataan veden muodostamaan viuhkaan: mitä leveämpi viuhka on, sitä pehmeämpi vesisuihku on.

Auton ja veneen pesussa esimerkiksi käytetään mahdollisimman lempeää suihkua, kuten 40 tai 60 asteen suutinta, koska jos vesisuihku on liian terävä, niin hiekka ja kivet voivat naarmuttaa auton pintaa.

Painepesurin mukana tulee säädettävä monitoimisuutin (leveydet 20, 40 ja 60) ja turbosuutin, jolla saa putsattua tehokkaasti esimerkiksi sammaleita kiviltä tai kiviaitaa. Auton pesuun turbosuutin ei sovi.

Painepesurilla voi puhdistaa esimerkiksi pihakalusteita, pihakivetystä, kalliota, talon kattoa, autoa, venettä, aitaa, talon seinää tai mitä nyt sitten pitääkin pestä. Suuttimen voimakkuus säädetään kohteen mukaan.

Erilevyisiä suuttimia saa myös lisävarusteena. Innokkaalle autoharrastajalle on saatavilla erityisesti auton pesuun tarkoitettu suutin. Terassin pesuun kannattaa käyttää terassipesintä, jolla puuhun saadaan tasainen pesupinta.

Lisävarusteena suuttimien lisäksi saa terassipesimen, suihkuputkia ja pesuaineita. Clen Master -pesureihin kuuluva laaja lisävaruste- ja tarvikevalikoima sopii käytettäväksi myös muiden merkkien pesureissa, kuten Kärcher, Husqvarna, Makita ja Bosch.

Suuttimen ja voimakkuuden voi säätää kohteen mukaan. Terävällä suihkulla kannattaa puhdistaa kivipintoja.

Valitse tarpeisiisi sopiva paras painepesuri

Clen Master -painepesuria on saatavilla kolmea eri mallia:

Clen Master pesurien hinnat vaihtelevat 439:n ja 559 euron välillä.