MAINOS

Parempi valinta ympäristölle – OnXOn-tuotteilla puhdistat ekologisemmin

Sisustus

OnXOn-puhdistusaineet ja -kodinhoitotuotteet ovat olleet jo 12 vuotta Suomessa helpottamassa arkea, johon väistämättä kuuluvat myös lika ja tahrat. OnXOn Perinteisestä Puhdistuskivestä alkanut tarina on laajentunut kokonaiseksi ekologisten tuotteiden sarjaksi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

OnXOn-tuoteperhe on syntynyt tarpeesta tuoda saataville tehokkaita ja korkealaatuisia, mutta kestävästi tuotettuja tuotteita. OnXOn-sarjaan kuuluu eettisesti ja ekologisesti valmistettuja tuotteita kodinhoitoon ja ammattikäyttöön. Tuotteet on valittu helpottamaan arkea ja pitämään huolta pinnoista, tekstiileistä ja vaatteista. Usein käykin niin, että puhdistuksen ja siivouksen ongelmatilanteessa voi huudahtaa: ”Onneksi on!” ja ongelma poistuu.

Parempia valintoja ympäristölle

Tuotteita ei ole testattu eläimillä eikä niiden valmistuksessa käytetä geenimuunneltuja ainesosia. Tuotantoprosessissa pyritään kaikin tavoin vähentämään kielteisiä vaikutuksia ympäristöön, terveyteen, ilmastoon ja luonnonvaroihin. Tuotantoketjun hiilijalanjälki pidetään mahdollisimman pienenä käyttämällä valmistuksessa yli 70 % aurinkoenergiaa. Pesuaineiden tuotannossa noudatetaan ISO 9001 ja ISO 14001 -standardeja ja kahdella tuotteella on arvostettu EU-ympäristömerkki.

Siivous on itsessään ekoteko

Kuinka usein käykään niin, että kalusteisiin, oviin tai vaikka grilliin on vuosien varrella kertynyt niin paljon likaa, että se täytyy heittää pois? Nolottaa vähän ympäristösyistä. Tai muuten käyttökelpoisessa vaatteessa on tahra näkyvällä paikalla? Onneksi on OnXOn-tuotteet, joiden avulla voi pitää paikat kunnossa ja jatkaa käyttöikää.

Perinteinen Puhdistuskivi tepsii kaikkeen hankalaan likaan. Sillä puhdistuvat tiskipöydät, liedet, grillit, kivitasot, kaakelit saumoineen, suihkut, saunan lauteet ja lasiovet, tulisijat, vesikourut ja ulkokalusteet. Lisäksi se on hajusteeton.

OnXOn Sappisaippua on geelimäisessä muodossa ja sitä levitetään vaahdotetulla sienellä tahrakohtaan, jonka jälkeen pestään normaalisti koneessa. Myös vaikeimmat tomaatti-, punaviini- ja sinappitahrat lähtevät pois.

Tuoteperhe kasvaa koko ajan. Tällä hetkellä siihen kuuluvat lisäksi: OnXOn Puhdistusgeeli, OnXOn Nahkasaippua, OnXOn Nahkabalsami ja OnXOn Kuivausrumpupallot.

OnXOn-tuotteita myyvät hyvin varustetut päivittäistavara- ja erikoiskaupat sekä useat verkkokaupat. Lue lisää onxon.fi

Lähde: ePressi, kuva: Eettinen Luksus Oy

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

eettinen puhdistustuote ekologinen puhdistusaine ekologinen puhdistustuote ekologiset puhdistustuotteet OnXOn OnXOn-puhdistustuotteet OnXOn-tuotesarja siivota


Lisää samasta aiheesta