Pasha on pääsiäisen suosikkiherkkua

Keittiö

Raikas ja helppo pasha syntyy helposti tällä ohjeella!

Herkullinen pasha – kokeile tätä helppoa ohjetta!

5 – 6 annosta

  • 1 prk (250 g) maitorahkaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl sitruunamehua
  • 1 tl vaniljasokeria
  • 1 rkl sokeria
  • 0,5 dl rusinoita
  • 0,5 dl mantelirouhetta
  • 2 rkl kuivattuja karpaloita/puolukoita
  • 1 rkl kuivattua ananasta

 

Koristeluun

  • karpaloita
  • paahdettuja mantelilastuja (halutessa)

Tee pasha näin

  1. Sekoita kulhossa rahka ja sitruunamehu.
  2. Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi ja lisää mantelirouheen kanssa maitorahkaseokseen ja sekoita.
  3. Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen.
Pasha

Raikas ja helppo pasha syntyy helposti. Kuva Timo Viljakainen.

Lähde: www.maajakotitalousnaiset.fi

Lue myös: Pientalon herkkusuut – pääsiäisen marenkikakku, Pientalon herkkusuut – pääsiäisen täytetyt kananmunat, Kuu suosii ja pääsiäinen lähestyy – aurinko tekee ihmeitään, Pääsiäinen lähestyy – mämmi maistuu keskisuomalaisille, Pääsiäismunien koristelu – 10 hauskinta ideaa!, Pientalon herkkusuut – herkkusuiden karitsankare ja rosmariiniperunat, Suojaa ensiheränneille – pääsiäiskukat ilahduttavat, Näin hoidat pääsiäiskukat oikein ja Kiireisen kerrospasha

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

jälkiruoka pasha pääsiäinen ruokaohje


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: