Pasha on pääsiäisen suosikkiherkkua

28.3.2023
Herkullinen pasha – kokeile tätä helppoa ohjetta!
5 – 6 annosta
- 1 prk (250 g) maitorahkaa
- 2 dl kuohukermaa
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl vaniljasokeria
- 1 rkl sokeria
- 0,5 dl rusinoita
- 0,5 dl mantelirouhetta
- 2 rkl kuivattuja karpaloita/puolukoita
- 1 rkl kuivattua ananasta
Koristeluun
- karpaloita
- paahdettuja mantelilastuja (halutessa)
Tee pasha näin
- Sekoita kulhossa rahka ja sitruunamehu.
- Paloittele kuivatut hedelmät ja rusinat pieniksi ja lisää mantelirouheen kanssa maitorahkaseokseen ja sekoita.
- Vatkaa kerma, sokeri ja vaniljasokeri vaahdoksi ja kääntele varovaisesti rahka-hedelmäseokseen.

Raikas ja helppo pasha syntyy helposti. Kuva Timo Viljakainen.
Lähde: www.maajakotitalousnaiset.fi
MAINOS
MAINOS LOPPUULue myös: Pientalon herkkusuut – pääsiäisen marenkikakku, Pientalon herkkusuut – pääsiäisen täytetyt kananmunat, Kuu suosii ja pääsiäinen lähestyy – aurinko tekee ihmeitään, Pääsiäinen lähestyy – mämmi maistuu keskisuomalaisille, Pääsiäismunien koristelu – 10 hauskinta ideaa!, Pientalon herkkusuut – herkkusuiden karitsankare ja rosmariiniperunat, Suojaa ensiheränneille – pääsiäiskukat ilahduttavat, Näin hoidat pääsiäiskukat oikein ja Kiireisen kerrospasha