MAINOS

Passiivirakentamisen uutuusikkuna soveltuu myös korjausrakentamiseen

Talo

Ikkunan kolminkertainen eristyslasi takaa hyvän lämmöneristävyyden eikä asumisviihtyvyyttä häiritsevää vetoa ikkunan lähellä muodostu. Rakenne mahdollistaa suuret ikkunapinnat.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kotimainen ikkuna- ja ovivalmistaja Fenestra tuo vuoden 2013 valikoimiinsa Passive Fixed –ikkunan, joka on U-arvoltaan 0,8. Kiinteä ikkuna täydentää yrityksen tarjoaman passiivirakentamisen tuoteperheen, johon kuuluu ennestään ulko-ovet, parvekkeenovet ja avattavat Passive-ikkunat.

– U-arvoja kiristetään rakennusmääräyksissä jatkuvasti ja on oletettavaa, että myös korjausrakentamisessa aletaan vaatia tasoa 0,8. Siksi olemme kehittäneet U-arvoltaan 0,8 tuoteperhettä etupainotteisesti, kertoo tuotekehityspäällikkö Juha Ruuskanen.

Mahdollisuus suunnitella suuria ikkunapintoja

Passive Fixed –ikkunan tukeva ja vääntymätön karmirakenne antaa mahdollisuuden suunnitella suuria ikkunapintoja. Kolminkertainen eristyslasi takaa hyvän lämmöneristävyyden eikä asumisviihtyvyyttä häiritsevää vetoa ikkunan lähellä muodostu. Ikkunan ulkopuolella on huoltovapaa alumiiniverhoilu ja sisäpuolinen lasituksen ansiosta ikkuna on tarvittaessa helppo vaihtaa.

– Monikäyttöinen Passive Fixed –ikkuna soveltuu niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiinkin, Juha Ruuskanen sanoo. – Se on hyvä ja energiatehokas valinta sekä kerros- ja rivitaloihin kuin omakotitaloihinkin.

Lisätietoja: www.fenestra.fi  

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

energiatehokkaat ikkunat ikkuna passiivirakentaminen passiivitalo