TEKSTI ANNE KORHONEN
KUVAT JEFUNNE GIMPEL/FUTURE IMAGE SEKÄ VALMISTAJAT JA MAAHANTUOJAT.
 
Jämäköillä ilmakumipyörillä varustettu kärry, Biltema
Jämäköillä ilmakumipyörillä varustetulla kärryllä kuskaat pihalla näppärästi lapsia tai tavaroita. Enimmäiskuormitus 40 kiloa. Hinta 29,90 euroa, Biltema.
UK-Muovin Kilppari
Tule tule hyvä kakku. Hiekkalaatikkoleikit sujuvat iloisesti UK-Muovin Kilpparissa. Kun leikit päättyvät, kansi suojaa sateelta ja kissoilta. Kilpparin kilpi on kevyt myös lapsen nostettavaksi. Hellepäivinä hiekkalaatikosta saa näppärästi kahluualtaan täyttämällä sen vedellä. Kilppari sopii myös parvekkeelle! Hinta noin 80 euroa, värit pinkki ja vihreä, K-rauta, Starkki, Rautia ja Rautanet.
Petanque
Singeli, duppeli, trippeli. Metallikuulat mukaan ja puistoon pelaamaan. Petankki tai ranskalaisittain pétanque 13,90 euroa, K-rauta.

 

Biljardipöytä ulos
Biljardipöytä ulos! Pieni huonekoko ei ole esteenä kunnon biljardipöydän hankkimiselle. Acon Finlandin biljardipöydän kivimäinen pelialusta, vesitiivis verka ja alumiinirunko takaavat käytettävyyden jopa arktisissa olosuhteissa. Biljardipöytäpakettiin kuuluvat myös kaksi komposiittikeppiä, pallosarja, kolmio, kaksi liitua, harja ja suojapeite. Hinta 1 659 euroa, Acon Finland.

 

Ei kesää ilman sulkapalloa. Sulkapallosetti 5,90 euroa, K-rauta.
Krokettipelisetti
Perinteinen krokettipelisetti. Pakkaukseen kuuluu neljän pelaajan välineet. 14,90 euroa, K-rauta.

 

Pomppulinna Junior, Acon Finland
Leikkipaikka perheen pienimmille. Huvipuistoista tutun lasten suosikin saa nyt myös kotipihalle. Huippuhauska pienikokoinen pomppulinna mahtuu vaikka sisätiloihin. Pakettiin kuuluu lisäksi kaksi koripallokoria ja kolme palloa. Hinta 49 euroa, Acon Finland.
Keinupaketti
Keinu kanssani. Kotimaisen Vimpan keinupaketti sisältää neljä tolppaa, orren ja tarvikepussin, jossa on tarvittavat pultit, mutterit ja muut kiinnikkeet. Rakenne täyttää EU:n turvallisuusstandardit. Hinta 197 euroa, nettikauppa vimpa.fi ja Kodin Terra.

 

Lisävinkkejä pihalla puuhailuun
Muista myös kirkonrotta, polttopallo… Lisävinkkejä pihalla puuhailuun Tammen kirjoissa Kymmenen tikkua laudalla ja Kuinka käpylehmä ammuu.

 

Hio putteja omalla pihallasi
Hio putteja omalla pihallasi vuoden jokaisena päivänä! Intergreens tuo maahan Mirage-golftekonurmea, joka kestää pohjoisen sääolosuhteita ja kovaa kulutusta. Tekonurmi on helppokäyttöinen. Sen hoitoon riittää pelkkä harja tai lehtipuhallin. Asennus vaatii yhtä perusteelliset pohjatyöt kuin oikeakin viheriö, mutta sen jälkeen kenttä on heti käyttövalmis. Lisätietoa Intergreens, 040 577 9094, intergreens.com.

 

Köysitikkaat, Biltema
Yhä ylös yrittää. Köysitikkaat 6,90 euroa, Biltema.

 

AC basket
Kuka donkkaa tykimmin? Pihapeleihin soveltuva koripalloteline, joka mahtuu pieneenkin tilaan. Se liikkuu helposti paikasta toiseen rullapyörien avulla. Säiliö täytetään joko vedellä tai hiekalla. Hinta 119 euroa, Acon Finland.

Yhteystietoja

Jutussa esiintyvien yritysten yhteystiedot yhdellä klikkauksella: kirjoita sivun yläosan yrityshaun hakukenttään pelitjavehkeet207 ja klikkaa Etsi-painiketta.
Yhteystiedot