MAINOS | Kone-Glans

Pellettitakka, puuhella & valmistakka – lämpöä nopeasti

Lämmitys
Puuhella ja pellettitakka tuovat nopeasti lämpöä tupaan.
Pellettitakka, puuhella ja valmistakka ovat ekologisia tulisijoja, jotka on rakennettu tuottamaan lämpöä nopeasti pienilläkin polttomäärillä. Tutustu tyylikkäisiin & tehokkaisiin tulisijoihin ja valitse omasi!
3.1.2024

Pellettitakka edustaa uudenlaista lämmönlähdettä, joka tuottaa puhtaasti palaen paljon lämpöä. Esimerkiksi peruskamiinoihin verrattuna se on ylivoimainen lämmönlähde.

Pellettitakassa poltetaan ekologisia puupellettejä, jotka ladataan uunin sisään rakennettuun säiliöön. Lasisesta luukusta näkyy kauniisti palava tuli.

Yhdellä täytöllä pellettitakka palaa jopa vuorokauden.

Pellettitakoissa voi olla sisäänrakennettu ajastin, josta säätyy paloaika päivässä ja vuorokaudessa. Tulisijan voi siis säätää lämmittämään juuri silloin, kun lämpöä kaivataan; kylmän hiipiessä nurkkiin tarvitaan tehokasta lämmitystä viipymättä.

Pellettitakka lämmittää jopa vuorokauden yhdellä täytöllä.
Puupelletit ladataan Lucille-pellettitakan säiliöön uunin sisälle, ja erillinen syöttörumpu syöttää pellettejä palotilaan tarpeen mukaan.

Italialainen pellettitakka

Italialaisessa Luisella-pellettitakassa on todella hyvä hyötysuhde ja lukuisia luksusominaisuuksia. Puupelletit ladataan 10 litran säilöön uunin sisälle, josta täysautomaattinen syöttö tarjoilee sopivan määrä pellettejä polttoon kerrallaan.

Takan energia riittää lämmittämään suuren tilan.

Toinen suosittu pellettitakka, tehokas CR-09 näyttää entistä tyylikkäämmältä. Siinä on loistava hyötysuhde ja tehoa jopa 12 kW, joka riittää lämmittämään 100 neliömetrin tilan.

Perinteinen puuhella on nopea lämmönlähde.
Rosa-puuhellan kaunis ulkokuori on italialaista keramiikkaa ja runko vankkaa valurautaa. Ruoka lämpenee hellan uumenissa isollekin porukalle.

Puuhella lämmittää huoneen ja ruuan

Perinteisen oloinen mutta modernilla tekniikalla toimiva puuhella on tehokas lämmönlähde, joka sopii asennettavaksi yhtä lailla kotiin kuin mökillekin. Se tuo tupaan lämpöä ja tunnelmaa, mutta siinä voi myös valmistaa ruokaa.

Puuhella lämpenee pikaisesti, joten pata porisee tuossa tuokiossa.

Vaihtoehtoja ja erilaisia puuhellamalleja on monia. Esimerkiksi huippulaadukas ja tyylikäs Rosa-puuhella tulee suoraan Italiasta. Siinä on leveä ja iso uuni, jonne mahtuu kunnon määrä ruokaa kypsymään.

Isosta koostaan huolimatta uuni lämpiää nopeasti. Rosa lämmittää tilan tehokkaasti; hellan runko on vankkaa valurautaa ja ulkokuori lämpöä varaavaa italialaista Maiolica-keramiikkaa.

Valmistakka Asia.
Asia-valmistakka lämpenee nopeasti, mutta se pystyy myös varaamaan lämpöä nykyaikaisen tekniikkansa ansiosta.

Valmistakka sinertävästä vuolukivestä

La Nordica on valmistanut laadukkaita ja tyylikkäitä puuhelloja sekä valmistakkoja jo vuosikymmeniä, joten sen laatuun voi luottaa.

Asia-valmistakka esimeriksi sopii yhtä lailla kotiin kuin mökillekin ja tuo mukanaan sekä lämpöä huoneeseen että kauneutta sisutukseen.

Ulkokuori on silmää hivelevää sinertävää vuolukiveä ja sisäosat kestävää valurautaa.

Puuhellan saa myös teräksen värisenä.
Tehokkaan Rosa Steel L -puuhellan ulkokuori on vuorattu mustalla kestävällä metallipinnalla.

Tilaa pellettitakka, puuhella tai valmistakka suoraan kotipihalle

Pellettitakan, puuhellan ja valmistakan toimitukset onnistuvat nopeasti ja helposti suoraan kotipihaan valmiina asennettavaksi.