MAINOS

Perinteinen hirsitalo valittiin parhaaksi taloksi

Talo

Perinteinen hirsitalo Kimara Aurinkorinne valittiin Asuntomessujen 2013 yleisöäänestyksen suosikiksi. Sama talo voitti myös Paras sisustus -kategorian. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Voittajatalon rakennuttivat itselleen Petteri Rantasalo ja Lotta Lindroos ja sen näytteilleasettajana toimi Kimara. Tulokset julkistettiin tänään Suomen Asuntomessujen järjestämässä Paras talo 2013 -tilaisuudessa.

Voittajan vahvuuksina Paras talo -äänestyksessä mainittiin sisustusratkaisut, rakennusmateriaalit ja ulkonäkö. Yhteensä Kimara Aurinkorinne keräsi 15,89 prosenttia äänistä. Paras sisustus -äänestyksessä Kimara Aurinkorinne keräsi 17,31 prosenttia äänistä. Sisustuskategoriassa kehuja keräsivät erityisesti kohteen sisustus- ja kalustusratkaisut sekä värien käyttö.

Paras talo -äänestys:

  1. Kimara Aurinkorinne (kohde 6), ääniä 15,89 %
  2. Kivenherra (kohde 21), ääniä 8,08 %
  3. Villa Domus (kohde 22), ääniä 7,01 %


Kivenherra äänestettiin toiseksi parhaaksi asuntomessutaloksi.

Villa Domus oli kävijä-äänestyksen kolmonen.
Villa Domus oli kävijä-äänestyksen kolmonen.

Perhe toimi itse kodin sisustussuunnittelijoina – voitto myös sisustussarjassa

Asukkaiden valintakriteerejä talon rakennusmateriaaliin olivat riskittömyys, ekologisuus ja asumisen terveellisyys. Talomallissa perhettä viehätti valoisa ja avara olohuone, olohuoneen erkkeri isoine ikkunoineen sekä kaunis ulkonäkö. Perhe toimi itse kodin sisustussuunnittelijoina. Kodin sisustustyyli on romanttinen ja sävymaailma rauhallinen.

Paras sisustus -äänestys:

  1. Kimara Aurinkorinne (kohde 6), ääniä 17,31 %
  2. Kivenherra (kohde 21), ääniä 7,12 %
  3. Villa Domus (kohde 22), ääniä 5,81 %


Kimara Aurinkorinteen sisustuksen suunnitteli perhe itse.


Kivenherran olohuoneessa on rauhallinen tunnelma. Yleisöäänestyksen toinen.

Paras piha erottui terasseilla ja varustetasolla

Koko pottia Kimara Aurinkorinne ei kuitenkaan napannut vaikka parhaat sijat tulivatkin sekä Paras talo että Paras sisustus -äänestyksissä. Voiton Paras piha -äänestyksessä vei kohde 16, Hailuoto 168.

Paras piha erottui terasseilla ja varustetasolla. Yhteensä Hailuoto 168 sai yleisöääniä 15,31 prosenttia. Kohde 16 oli ainoa messutalo jonka pihassa oli uima-allas. Lisäksi tämän talon pihassa oli kaupunkiolosuhteisiin rakennettu savusauna omana kohteenaan (16a). Pihan suunnittelusta vastasi talon rakennuttaja Tomi Kuittinen.

Paras piha -äänestys:

  1. Hailuoto 168 (kohde 16), ääniä 15,31 %
  2. Kimara Aurinkorinne (kohde 6), ääniä 11,97 %
  3. Kivenherra (kohde 21), ääniä 6,40 %


Hailuoto 168:n pihalla on näyttävä uima-allas. Talo voitti Asuntomessujen Paras piha -äänestyksen.

Asuntomessukävijät äänestivät messujen parasta taloa kävijätutkimuksen yhteydessä. Tutkimukseen vastasi yhteensä 8 461, mikä on 13,9 prosenttia kävijäperheistä. Tutkimuksen toteutuksesta vastasi Sanoma Digital Oy.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hirsitalo paras piha paras sisustus paras talo