MAINOS

Perinteiseltä merkiltä uusi liesi – uuni paistaa jopa karjalanpiirakat

Keittiö

Uusien UPO-liesien uunin muotoilun muistuttaa perinteistä puulämmitteistä uunia. Tämä takaa onnistuneen kypsennystuloksen.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Liesi / uuni -yhdistelmä sopii useimpiin keittiöihin. Perinteinen valmistaja UPO on ottanut suunnittelun lähtökohdaksi suomalaisen perheen.

UPON valikoimista löytyvät induktio-, lasikeraamiset tai perinteiset liedet niin 50 cm kuin 60 cm levyisinä malleina. Niissä UPO-uuneissa, jotka mahdollistavat paistamisen 300 asteessa, voidaan paistaa jopa perinteisiä karjalanpiirakoita.

Uuni on helppo puhdistaa Water clean toiminnan avulla

Uunin sisäosan ainutlaatuinen muotoilu, jonka mallina on ollut perinteinen puulämmitteinen uuni, takaa onnistuneet kypsennystulokset. 5 cm syvä uunipannu tarjoaa riittävästi tilaa koko perheen lasagnelle tai vaikkapa 7 kg joulukinkulle.

Kun herkut on saatu valmiiksi, uuni on helppo puhdistaa kaatamalla puoli litraa vettä uunipannuun, panemalla pannu uuniin ja valitsemalla Water Clean -toiminto. Säätimien selkeä ja ergonominen muoto parantaa lieden helppokäyttöisyyttä entisestään.

Liesi on säädettävä – pikalämmitys lämmittää uunin 200 ºC:seen vain 6 minuutissa

Upo-liesi

Haudutus/lämpimänäpito on toiminto, joka auttaa sinua pitämään ruoan lämpimänä, jos vieraasi ovat myöhässä.

Enää ei ole merkitystä sillä, onko keittiösi työtaso 84,8 cm vaiko 94 cm korkuinen, sillä useimmat UPO-liedet on varustettu säädettävillä jaloilla, joiden avulla voit mukauttaa ne sopimaan keittiöösi.

Kiireiset kokkaajat osaavat arvostaa pikalämmitys-toimintoa, joka lämmittää uunin 200 ºC:seen vain 6 minuutissa. Haudutus/lämpimänäpito -toiminto puolestaan auttaa pitämään ruoan lämpimänä, jos vieraat ovat myöhässä.

Kaikille UPO-liesille on 31. tammikuuta 2015 asti tarjolla maksuton 5 vuoden takuu.

 

Lisätietoja: www.upo.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

induktioliesi liesi upo uuni