MAINOS

Perusta keittiöpuutarha terassille tai parvekkeelle

Piha

Uusilla Koti & Piha -tuotteilla pienen keittiöpuutarhan perustaminen omalle terassille tai parvekkeelle onnistuu kätevästi.

Jaa sosiaalisessa mediassa
Kekkilän Koti & Piha -tuoteperhe täydentyy keväällä 2011 pienen tilan tuotteilla. Uusia tuotteita ovat Vihervitriini, Parvekeviljelysetti ja Pieni viljelylaatikko.

Vihervitriini mahtuu pieneen tilaan. Kuva Kekkilä.

Vihervitriini on pieneen tilaan mahtuva kasvihuone, jonka ilmanvaihto on varmistettu ilman lämpötilaan reagoivan automaattiavaajan avulla. Lämpötilan noustessa riittävän korkeaksi vitriinin katto avautuu automaattisesti. Sekä hyöty- että koristekasvien kasvattamiseen soveltuva Parvekeviljelysetti sisältää jalallisen viljelylaatikon, tavaroiden säilytystason, köynnöstuen ja kolme viljelytikkua, jotka auttavat tallentamaan viljeltyjen kasvien tiedot. Molempien tuotteiden suunnittelussa on kiinnitetty huomiota ergonomiseen työskentelyasentoon.

 


Parvekeviljelysetti soveltuu sekä hyöty- että koristekasvien kasvattamiseen. Kuva Kekkilä.

Viljelylaatikosta tuodaan keväällä markkinoille pienempi malli, jonka mitat ovat 80 x 58,5 x 23 cm. Lämpökäsitellystä männystä valmistettu Pieni viljelylaatikko mahdollistaa helppohoitoisen keittiöpuutarhan perustamisen pienellekin pihalle.


Pieni viljelylaatikko mahdollistaa keittiöpuutarhan perustamisen pienelle pihalle. Kuva Kekkilä.

Hintatiedot:

Vihervitriini 750 €
Parvekeviljelysetti 159 €
Pieni viljelylaatikko 49 €

Jälleenmyynti puutarhamyymälät ja tavaratalot kautta maan

Lisätietoja Kekkilä Oy,  020 790 4800, www.kekkila.fi.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

asento ilma ilmanvaihto kasvi kasvihuone katto keittiö keittiöpuutarha