MAINOS

Pese untuvapeitto ja untuvatakki oikein

Sisustus

Untuvapeitto ja untuvatuotteet puhtaaksi. Video neuvoo, kuinka untuvatakki pestään ja opettaa mikä on tärkeää untuvatuotteiden huollossa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Onko juuri kotikoneessa pesty untuvapeitto tai -takki päältä puhtaan näköinen, mutta likaiselta haisevan? Vai onko muuten puhtaassa takissa tikkausten tai saumojen kohdalla vesirajan jälkiä? Tai onko vuoren väriä liuennut pesussa takin päällyskankaaseen?

Näillä neuvoilla ja pienellä kärsivällisyydellä untuvapeitto ja –takki puhtaaksi

  1. Liian likainen tuote ei puhdistu. Pesetä tai pese tuote heti sen likaantuessa, älä säilytä likaista tuotetta. Untuvatakki tulee pestä viimeistään ennen kesäsäilöön laittamista. Peitot tulisi pestä vähintään kaksi kertaa vuodessa, tyynyt neljä kertaa vuodessa.
  2. Noudata pesumerkin ohjeita. Suurimmassa osassa untuvatuotteita on vesipesuohje. Jos peset itse, muista että untuvatuotteet tarvitsevat riittävän ison koneen puhdistuakseen. Tyyny ja takki vaativat vähintään 8 kg pesukoneen.
  3. Untuvatuotteet tarvitsevat untuville sopivan pesuaineen ja maltillisen annostuksen ohjeen mukaan.
  4. Valitse ohjelma, jossa on lisähuuhtelu ja linkous. Linkousnopeus ei saa olla korkea, mutta tuotteesta ei saa valua vettä linkouksen jälkeen
  5. Untuvatakkien kalvomateriaalit eivät kestä kotitahranpoistoaineita, ole siis varovainen. Jos takissa on turkis- tai tekoturkisreunus, poista se ennen pesua.
  6. Kuivaa tuote kuivausrummussa pesumerkin salliman lämpötilan mukaan. Ole kärsivällinen kuivauksen suhteen, kuivaus saattaa kestää tunteja. Älä jätä takkia kuivausrumpuun pitkäksi aikaa, vaan pöyhi ja kääntele takkia välillä.

Pesuloissa on käytettävissään asianmukaiset koneet, aineet ja ammattitaito untuvatuotteiden huoltoon ja pesuun. Jos epäröit, luota pesulan apuun.

makuuhuone - parivuode

Untuvatuotteet tarvitsevat untuville sopivan pesuaineen ja maltillisen annostuksen ohjeen mukaan.

Lisätietoja ja video: www.sol.fi

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kodin teksitiilit makuuhuone peitto untuvapeitto