MAINOS

Pian voit keskustella kodinkoneiden, kuten jääkaapin tai pesukoneen kanssa

Keittiö

Kommunikoi älykkäiden kodinkoneiden kanssa ja ohjata niitä helposti myös kaukana kotoa LG HomeChat -palvelun avulla. Lue lisää!

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kommunikoi älykkäiden kodinkoneiden kanssa ja ohjata niitä helposti myös kaukana kotoa LG HomeChat -palvelun avulla. Lue lisää!

Tuore kodinkonemallisto sisältää integroidulla kameralla varustetun jääkaapin, pesukoneen, jonka voi käynnistää ja ohjelmoida HomeChatilla, sekä Lightwave-uunin, jota voi helposti ohjata NFC- ja WiFi-yhteyden kautta.

Säädä kodinkoneiden asetuksia etänä

Uudenlaisten älykkäiden kodinkoneiden säätöjen muuttaminen on mahdollista, vaikka et olisikaan kotona. HomeChatin intuitiivisella käyttöliittymällä voit chattailla LG:n jääkaapin, pesukoneen tai uunin kanssa – kuten oikean ihmisen kanssa.

Erityisen helpoksi sovelluksen tekee se, että voit pikavalinnoilla säätää kodinkoneiden asetuksia valmiiksi ohjelmoiduilla käskyillä. HomeChatissa on kolme erilaista käyttötilaa riippuen siitä, missä olet ja kuinka pitkään: Vacation, Away tai Return Home.

Älykäs jääkaappi kertoo, mitä kaupasta tarvitaan

LG homechat keskustelevat kodinkoneet

LG homechat keskustelevat kodinkoneet.

Älykäs jääkaappi sisältää innovatiivisia toimintoja, kuten täysin uuden Smart View’n. Jääkaapin sisälle yläosaan asetetun kameran avulla näet älypuhelimella tai tabletilla, mitä jääkaappisi sisältää. Laajakuvakamera näyttää koko jääkaapin sisällön, ei vain ylähyllyn. Kamera tunnistaa jääkaapin oven avauksen ja samalla tallentaa kuvia jääkaapin sisällöstä, joten saat siitä jatkuvasti ajantasaista tietoa. HomeChatin avulla voit helposti nähdä, millaista täydennystä jääkaappisi tarvitsee, myös kesken ostosreissun. Smart Manager -toiminnolla voit myös tarkkailla ruokien säilyvyyttä avaamatta jääkaapin ovea.

Pesukone käynnistyy etäältä

HomeChatin avulla voit etäohjata ja valvoa LG:n älykästä pesukonetta olinpaikastasi riippumatta. Voit esimerkiksi käynnistää pesukoneen sovelluksen kautta lähetettävällä tekstiviestillä, jolloin pyykki on pesty, kun tulet kotiin. Voit myös tekstiviestillä kysyä pesukoneelta, missä vaiheessa pesuohjelma on. Mallissa on kosketusnäyttö, jolta pesuohjelma on helppo valita tai hakea sopiva ohjelma WiFi-yhteyden avulla.

Uuni antaa reseptivinkkejä

LG:n älykäs uuni yhdessä HomeChatin kanssa tekee ruoanlaitosta helpompaa kuin koskaan aikaisemmin. Sovellus antaa suosituksia siitä, kuinka erilaiset ruokalajit kannattaa valmistaa. Uunin voi myös käynnistää sovelluksella, kun et ole kotona. Sisäänrakennettu, hakutoiminnolla varustettu reseptikirja lähettää älypuhelimeesi tekstiviestin, kun siihen on lisätty uusia reseptejä.

Ei vielä saatavilla Suomessa

Uusi HomeChat-yhteensopiva kodinkonemallisto lanseerataan ensin Etelä-Koreassa keväällä 2014 ja sitten muilla markkinoilla, kuten Yhdysvalloissa.

 

Lisätietoja: www.lg.com/fi/kodinkoneet

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

homechat jääkaappi kodinkone pesukone