Pientalon herkkusuut – Broilerinmaksaleivät

Keittiö

Keveät ainekset ja raikas esillepano julistavat kevään saapumista myös lautaselle. Valmista ihanat broilerinmaksaleivät alkupalaksi.

Broilerinmaksaleivät

  • 200 g broilerin maksaa
  • voita paistamiseen
  • 4 viipaletta paahtoleipää
  • 1 omena, esimerkiksi Royal Gala
  • lehtisalaattia
  • vesikrassia

Huom! Broilerin maksaa on kauppojen pakastealtaissa. Ota maksat hyvissä ajoin jääkaappiin sulamaan ja ennen paistamista ajoissa huoneenlämpöön.

  1. Kuumenna paistinpannu ja sulata voi. Paista maksat; pari minuuttia molemmilta puolilta riittää. Seuraa paistamista, sillä jokainen hella ja pannu ovat erilaisia. Nosta paistetut maksat talouspaperille. Voit halutessasi leikata ne pienemmiksi.
  2. Pese omena ja pilko suupaloiksi. Laita puhtaalle paistinpannulle nokare voita ja lisää omenat. Anna niiden saada kevyesti väriä.
  3. Paahda leivät. Aseta lehtisalaatin lehti jokaiselle leivälle. Kokoa maksasta ja omenoista salaatinlehdille pieni keko ja koristele leipä lopuksi vesikrassilla.

Reseptit: Toimitus – Kuvat: Maru Lemmetty

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

alkuruoka broilerinmaksa Herkkusuut leivät Maru Lemmetty Pientalon herkkusuut resepti ruokaresepti


Lisää samasta aiheesta


Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: