Entrecôte Muurikka-pannulla

Ruoka
Paista mehevät entrecôte-pihvit helposti Muurikka-pannulla. Tarjoa lisukkeena raikas salaatti.
MAINOS
MAINOS LOPPUU
14.4.2023
  1. Purista lihan päälle sitruunamehua ja hiero pintaan oliiviöljyä. Anna lihan olla tunti huoneenlämmössä ennen paistamista.
  2. Sekoita voin joukkoon persiljasilppua ja purista sekaan valkosipulia.
  3. Paista pihvejä tulikuumalla Muurikka-pannulla n. 4–5 min/puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa lihan päälle persilja-valkosipulivoita. Tarjoa liha salaatin ja Kujalan tilan BBQ-kastikkeen kanssa.

Vinkki! Valmista lisukkeeksi kesäinen salaatti grillatusta halloumista, parsasta ja mansikoista!

Yhteistyössä Kujalan Tila / Kujalan Herkku Oy , Opa Muurikka Oy

Reseptit: toimitus, kuvat: Maru Lemmetty

MAINOS
MAINOS LOPPUU