Entrecôte Muurikka-pannulla
Paista mehevät entrecôte-pihvit helposti Muurikka-pannulla. Tarjoa lisukkeena raikas salaatti.
14.4.2023
- Purista lihan päälle sitruunamehua ja hiero pintaan oliiviöljyä. Anna lihan olla tunti huoneenlämmössä ennen paistamista.
- Sekoita voin joukkoon persiljasilppua ja purista sekaan valkosipulia.
- Paista pihvejä tulikuumalla Muurikka-pannulla n. 4–5 min/puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa lihan päälle persilja-valkosipulivoita. Tarjoa liha salaatin ja Kujalan tilan BBQ-kastikkeen kanssa.
Vinkki! Valmista lisukkeeksi kesäinen salaatti grillatusta halloumista, parsasta ja mansikoista!
Yhteistyössä Kujalan Tila / Kujalan Herkku Oy , Opa Muurikka Oy
Reseptit: toimitus, kuvat: Maru Lemmetty
MAINOS
MAINOS LOPPUU