Pientalon herkkusuut – Entrecôte Muurikalla

Kesällä kaikki ruuat valmistetaan ulkona! Paista entrecôte pihvit vaihteeksi Muurikka-pannulla. Tarjoa lisukkeena kesäisen raikas salaatti.
- entrecôte-pihvejä (n.250 g /ruokailija)
- sitruunamehua
- oliiviöljyä
- suolaa
- mustapippuria
- persiljaa
- valkosipulia
- voita
- BBQ-kastiketta (Kujalan tila)
- Purista lihan päälle sitruunamehua ja hiero pintaan oliiviöljyä. Anna lihan olla tunti huoneenlämmössä ennen paistamista.
- Sekoita voin joukkoon persiljasilppua ja purista sekaan valkosipulia.
- Paista pihvejä tulikuumalla Muurikka-pannulla n. 4–5 min/puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa lihan päälle persilja-valkosipulivoita. Tarjoa liha salaatin ja Kujalan tilan BBQ-kastikkeen kanssa.
Vinkki! Valmista lisukkeeksi kesäinen salaatti grillatusta halloumista, parsasta ja mansikoista!
Yhteistyössä Kujalan Tila / Kujalan Herkku Oy , Opa Muurikka Oy
Reseptit: toimitus, kuvat: Maru Lemmetty