Pientalon herkkusuut – Entrecôte Muurikalla

KeittiöPiha

Kesällä kaikki ruuat valmistetaan ulkona! Paista entrecôte pihvit vaihteeksi Muurikka-pannulla. Tarjoa lisukkeena kesäisen raikas salaatti.

  • entrecôte-pihvejä (n.250 g /ruokailija)
  • sitruunamehua
  • oliiviöljyä
  • suolaa
  • mustapippuria
  • persiljaa
  • valkosipulia
  • voita
  • BBQ-kastiketta (Kujalan tila)
  1. Purista lihan päälle sitruunamehua ja hiero pintaan oliiviöljyä. Anna lihan olla tunti huoneenlämmössä ennen paistamista.
  2. Sekoita voin joukkoon persiljasilppua ja purista sekaan valkosipulia.
  3. Paista pihvejä tulikuumalla Muurikka-pannulla n. 4–5 min/puoli. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää paistamisen loppuvaiheessa lihan päälle persilja-valkosipulivoita. Tarjoa liha salaatin ja Kujalan tilan BBQ-kastikkeen kanssa.

Vinkki! Valmista lisukkeeksi kesäinen salaatti grillatusta halloumista, parsasta ja mansikoista!

Yhteistyössä Kujalan Tila / Kujalan Herkku Oy , Opa Muurikka Oy

Reseptit: toimitus, kuvat: Maru Lemmetty


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

entrecôte grillata Grillaus grilli pihvi

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: