Pientalon herkkusuut – kiireisen kerrospasha

Keittiö

Pääsiäispöytä saa kruununsa pashan makuja kunnioittavasta rahkaherkusta. Kiireisen kerrospasha valmistuu nopeasti ja helposti!

Testaa herkullinen kerrospasha!

Helppo ja nopea kerrospasha sopii kiireisen ihmisen arkea piristämään.

Tarvitset seuraavia ainesosia:

12 kpl savoiardikeksejä (tai sokerikakkupohjaa, Domino- tai sitruunakeksejä) + n. 2 dl kostuketta (esim. kerma- tai sitruslikööriä tai mehua)

1 dl mantelilastuja
2 dl kuohukermaa
500 g maitorahkaa
½ sitruunan mehu
½ dl tomusokeria
1 tl vaniljasokeria
3 passionhedelmää
50 g tummaa suklaata

Toimi näin:

  • Paahda mantelilastuja kuumalla kuivalla pannulla muutama minuutti.
  • Kostuta savoiardikeksit molemmilta puolilta ja asettele ne jälkiruokakulhojen pohjalle.
  • Vatkaa kerma vaahdoksi ja kääntele vaahto rahkan sekaan. Mausta seos sitruunanmehulla sekä tomu- ja vaniljasokerilla. Tarkista maku.
  • Annostele kulhoihin kerroksittain kerma-rahkaseosta, passionhedelmää, suklaarouhetta ja paahdettuja mantelilastuja.

 

Vinkki kerrospashaan!

Kokeile myös muita hedelmiä, esimerkiksi säilykepersikoita tai ananasta!

Kuva: Maru Lemmetty

Lue myös: Pientalon herkkusuut – pääsiäisen marenkikakkuPientalon herkkusuut – pääsiäisen täytetyt kananmunatKuu suosii ja pääsiäinen lähestyy – aurinko tekee ihmeitäänPääsiäinen lähestyy – mämmi maistuu keskisuomalaisillePääsiäismunien koristelu – 10 hauskinta ideaa!Pientalon herkkusuut – herkkusuiden karitsankare ja rosmariiniperunatSuojaa ensiheränneille – pääsiäiskukat ilahduttavatNäin hoidat pääsiäiskukat oikein ja Pasha on pääsiäisen suosikkiherkkua


Julkaisuun liitetyt avainsanat:

jälkiruoka Pientalon herkkusuut pääsiäinen resepti

Lisää samasta aiheesta

Artikkelin aiheeseen liittyviä yrityksiä: