Yhden perheen kaikkien jätevesien käsittelyyn sopii Uponor-panospuhdistamo 7. Se soveltuu myös loma-asuntoihin, joiden käyttö on hyvin runsasta.

Tarjolla on kolme perusratkaisua: biologis-kemiallinen panospuhdistamo, maapuhdistamo ja erityisesti vapaa-ajan asuntoihin sopiva erillisviemäröintijärjestelmä, jossa wc-vedet johdetaan umpisäiliöön ja muut asumajätevedet eli ns. harmaat vedet käsitellään maapuhdistamossa.

Panospuhdistamo on parhaimmillaan jatkuvassa käytössä, mutta soveltuu myös hyvin varustelluille, ympärivuotisessa käytössä oleville vapaa-ajan asunnoille.

Uponor-panospuhdistamo 7 on tarkoitettu yhden perheen kaikkien jätevesien käsittelyyn. Se soveltuu myös loma-asuntoihin, joiden käyttö on hyvin runsasta. Järjestelmän kokonaiskustannukseen vaikuttavat puhdistamon hinnan lisäksi suunnittelu-, asennus, käyttö- ja hoitokustannukset. Panospuhdistamon etuna on sen suunnittelun ja asennuksen helppous: se saadaan toimintavalmiiksi yhdessä päivässä, sillä asennus ei riipu tontin maaperän laadusta, eikä edellytä maa-aineksen kuljettamista tontille.

Uponor-panospuhdistamossa on vakiona biologisen toiminnan ylläpitävä loma-automatiikka, joka kestää jopa kolmen kuukauden käyttötauon. Apua suunnittelijan löytämiseen saa kunnalta tai laitevalmistajilta.

Lisätietoa Uponorin jäteveden suunnittelijapalvelusta www.uponor.fi.