Kasvihuone joka pihaan

Piha

Laatikosta lasipalatsiin, kasvihuone kannattaa valita oman käyttötarpeen ja innostuksen mukaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Mökki ja huone

Tällä rakennuksella hoituu pihatavaroiden säilytys ja vihannesten kasvatus. Tilavaan varastoon mahtuu jopa ajettava ruohonleikkuri ja lasiseinäisessä kasvihuoneessa kypsyy kunnon sato. Pohjapintaala on yhteensä 6,6 m². Kasvihuonepuolen katto on polykarbonaattia. Toimitetaan määrämittaan sahattuina paneeleina ja valkoiseksi pohjamaalattuna. Perustukseen tarvittavat harkot ja varaston vesikate eivät kuulu pakettiin. 1 990 €, Hobby Hall.

Pienelle pihalle

Tuoreiden tomaattien makuun pääsee jo pienoiskasvihuoneen avulla. Palram Plant Inn -huone on kätevä säilytys- ja kasvatustilan yhdistelmä. Kasvatusala 1,2 m². Pleksit polykarbonaattia, runko alumiinia. Mitat 118 x 146,5 x 118 cm. 299 €, Hobby Hall.

Harjoittelijalle

Kasvihuoneharrastuksen voi aloittaa katetusta istutuslaatikosta. Yrtit ja salaatit kukoistavat kannen suojassa varhaisesta keväästä pitkälle syksyyn. Laatikossa on myös kätevä idättää siemeniä taimiksi. Lavakaulus kuusipuuta ja kate eristysmuovia. Säädettävä tuuletusluukku. Mitat 120x80x38 cm.100 €, Plantagen.

Seinäkukkasille

Isolle parvekkeellekin hyvin mahtuva puolikas Silver Line Lean- To 2×4 -huone. Polykarbonaattiseinillä on kymmenen vuoden takuu. Korkeus 165 cm, leveys 129 cm, syvyys 71 cm, pinta-ala 0,91 m². Noin 200 €, Horisont Enterprises.

Himoviljelijälle

13,1 m² neliön kasvihuoneeseen mahtuu paljon lajikkeita ja makuja. Tilaa voi jättää myös oleskeluryhmälle. Alumiinisen huoneen saa haluamansa värisenä lisämaksusta. Perusmallin hintaan kuuluu karkaistut 4 millimetriä paksut turvalasit, lukollinen tuuletusluukulla varustettu saranaovi, automaattiset kattoluukut, raystäät ja syöksytorvet. Harmaa Botanica-kasvihuone 13,1 m², maalattuna alkaen 8 100 €, Kivikangas Oy.

Puutarhan kaunistus

Jättituijasta tehty Classic-huone kestää hyvin sään vaihteluita ja patinoituu ajan mittaan hopean harmaaksi. Kaksi avattavaa katto- ja sivuluukkua, liukuovi ja räystäskourut. Kaikki ruudut karkaistua 3 millimetrin paksuista lasia. Pinta-ala 7,2 m². 2 990 €, Kivikangas Oy.

Toinen olohuone

Tilavan ja näyttävän kasvihuoneen voi myös pyhittää oleskelukäyttöön, jos viljelytyö ei innosta. Pihaolkkariin voi kalusteiden lisäksi viedä viherkasvit kesälomailemaan, kasvattaa amppelimansikoita ja tomaatteja sekä yrttejä ja salaattia ruukuissa. Mustaksi maalattu Sirius-kasvihuone on varustettu kahdella liukuovella ja nel jällä tuuletusluukulla. Ruudut 4 millimetrin lasia, pinta-ala 13 m². 2 700 €, Tuontiliike Ukkonen.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

hyötykasvit maanviljely