Kömmähdys puutarhaliikkeessä.
Asiantuntijan kanssa tein puutarhasuunnitelman. En hyväksynyt keltaisia kukkia pihaani, ja suunnitelma tehtiin tältä pohjalta.

Menin puutarhaliikkeeseen, keräsin ison laatikollisen erilaisia kesäkukkia, jotka tosin eivät vielä kukkineet. Ihmettelin kyllä hieman kassalla kun jotkut kukat näyttivät ihan oudoilta. Kaupassa oli kiirettä, joten myyjäkään ei ehtinyt tarkemmin kertomaan mitä olin keräillyt, joten maksoin ostokseni ja vein ne kotiini.

Samana päivänä loukkasin itseni niin etten pystynyt istuttamaan kukkia maahan pariin viikkoon. Kastelin tunnollisesti ja hyvinhän ne hengissä pysyi. Kun olin taas istutuskunnossa aloin tutkimaan ostoksiani, kauhukseni huomasin että ne eivät todellakaan olleet minun valitsemiani.

Ilmeisesti kukkalaatikot olivat vaihtuneet siinä pitkässä kassajonossa. En viitsinyt lähteä vaihtamaan ostoksia, ja tuskin se olisi onnistunutkaan näin pitkän ajan jälkeen ja kesäkukkiahan ne vain olivat.

Mutta viime kesänä sain/jouduin nauttimaan KELTAISESTA kukkaloistosta… no.. no.. olivathan ne ihan piristäviä… ehkä tänä kesänä uusiksi…