MAINOS

Joulukuusen kantopussi ja ”pukupussi” – ei enää neulasia kuljetettaessa

Piha

Joulukuusen kantopussi on oivallinen suoja joulukuusen kantamisessa ja autossa kuljettamisessa. Se on kätevä vihreä harsosuojus varustettuna vetoketjulla ja kantohihnalla.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY


Moni varmaankin on tuskaillut joulun kynnyksellä,

– kun lumiset tai märät verkkoon pakatut joulukuuset likaavat auton tai vaatteet kuljetettaessa kuusta ostopaikalta kotiin. Autoon saattaa ilmaantua pihkalaikkuja tai ainakin karisseita neulasia. Kantopussin avulla vältyt turhalta puhdistamisen vaivalta.

– kun ostat kuusen, osta myös samalla joulukuusen kantopussi. Jos olet jo aikaisemmin hankkinut sen, ota se mukaasi kuusen ostomatkalle. Kantopussi palvelee sinua monta vuotta.
Kantopussissa kuusi kulkee kätevästi mukana

Joulukuusen ”pukupussi” on tarkoitettu kuusien tai isojen kasvien kuljettamiseen, joita ei ole pakattu verkkoon. Näin voit kuljettaa esimerkiksi ”oman metsän kuusen” helposti auton katolla tai tavaratilassa jouluksi kotiin.

Joulukuusen kantopussi ja ”pukupussi” sopivat kuusille, joiden korkeus on 250 cm. Kantopussi on valmistettu polypropyleeni-harsosta ja ”pukupussi” on valmistettu PE-foliosta ja PP-kuitunarusta. Pussit suljetaan vetoketjulla korkeussuunnassa ylhäältä alas. ”Pukupussissa” kuusen tyvi kiristetään lisäksi narun avulla.

Kun joulu on ohi ja on aika viedä kuivunut kuusi jätteeksi, pane kuusi jälleen pussiin. Voit panna sen kantopussiin tai ”pukupussiin”, ja neulaset eivät tipu asunnon lattialle, kerrostaloissa hissiin tai porraskäytäviin. Säästät siis turhaa siivousta.
Kanto- ja pukupussi

Vähittäismyyntihinnat:

– joulukuusen vihreä kantopussi 20,00 €/kpl (alv 23%)
– joulukuusen hopean värinen ”pukupussi” 20,00 €/kpl (alv 23%)

Toimitamme normaalisti postipakettina tai Matkahuollon kautta bussipakettina. Toimituskulut ovat 10 € /lähetys ja se lisätään tilauksen kokonaishintaan, kun tilaus maksetaan ennakkomaksuna yhtiön tilille.
Jos tilaus laskutetaan posti- tai bussiennakolla, toimituskulut ovat 17 €.
Toimitusaika noin 2 pv.

Erkki Miettinen Oy
Vakkatie 43 00430 Helsinki
p. 0400-701408 faksi (09) 507 4502 Alv rek.
e-mail: erkki.miettinen@erkkimiettinen.fi

Pankki: NORDEA FI42 1478 3000 7058 35
Y-tunnus 1104839-2
Alv rek.
Internet: www.erkkimiettinen.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

joulu joulukuusen kuljetus joulukuusi kantopussi kuljetus kuusi