Berner tuo Suomen markkinoille keväällä uuden kasvinsuojelutuotteiden Cooper-tuotemerkin.

Cooper haavasuoja (300 g) on luonnonmukainen leikkuu- ja kuorivaurioiden suoja-aine. Sitä voidaan käyttää ympäri vuoden, jopa -10°C pakkasessa. Tuote on pakattu riittoisaan pensselipulloon.

Cooper puutarhavaha (125 g) on ympäri vuoden ajankohtainen puunhoitotuote hedelmä- ja koristepuiden jalostukseen ja haavanhoitoon. Tuote on hyvin säilyvä: se säilyy käyttökelpoisena jopa vuosikymmeniä.

Cooper Cyper (50 ml) on laajatehoinen tuhohyönteisten yleistorjunta-aine. Cyper on riittoisaa, 1 ml riittää 10 litraan vettä.

Cooper Kevätruiskute (250 ml, 1 l) on ensimmäinen kasviöljypohjainen torjunta-aine. Sen tehoaineena on rapsiöljy. Tuote on helppokäyttöinen ja tehokas.

Cooper Puutarha-aerosoli hyönteisille (400 ml) sopii hyönteisten ja punkkien torjuntaan kotipuutarhoissa ja sisätiloissa. Se tehoaa nopeasti kaikkiin hyönteisiin, mm. vihannespunkkeihin, lehtikirvoihin, kärpäsiin, sääskiin, koi- ja jauhokoisa-aikuisiin ym. lentäviin hyönteisiin.

Cooper-aerosoli tehoaa lentäviin ja ryömiviin hyönteisiin (200 ml, 400 ml). Se vaikuttaa nopeasti. Tuote ei tahraa eikä värjää ja sen pakkaus toimii eri asennoissa.

Cooper biohajoava Rikkakasvietikka on etikkapohjainen ja sopii rikkakasvien ja sammalen torjuntaan.

Torjunta-aineita on käytettävä turvallisesti. Käyttäjän tulee tutustua etikettiin ja valmistetietoihin ennen käyttöä.

Cooper haavasuojan suositushinta on 11,90 euroa, puutarhavahan 11,50 euroa, Cooper Cyperin 12,40 euroa ja Kevätruiskutteen 8,60 euroa. Cooper Puutarha-aerosolin suositushinta on 9,80 euroa ja Cooper Aerosolin 11,50 euroa. Cooper Rikkakasvietikan suositushinnat ovat 11,90 euroa (1l spray) ja 17,90 (1l tiiviste).

Lisätietoja www.cooper-tuotteet.fi.