Uuden Piha ja Parveke -verkkotyökalun avulla asiakas voi puutarhasuunnittelunsa pohjaksi valita joko valmiin piha- tai parvekemallin ja määrittää itse halutun muodon ja mitat. Puutarhakasvien kasvuvyöhykkeen ja halutun väripreferenssin sekä toivotun kukinta-ajan perusteella työkalu ehdottaa asiakkaalle parhaiten sopivia kasveja. Lopputuloksena asiakas saa valitsemistaan kasveista ja varusteista ostoslistan. Verkkotyökalun on toteuttanut Hong Kong tavaratalot. Parveke- ja pihasuunnitelman lopullisissa tuotevalinnoissa auttavatkin puutarhaosastojen asiantuntijat.

”Vaikka meiltä löytyykin laaja valikoima puutarhakasveja ja alan vankka osaaminen, on asiakkaiden usein vaikeaa kertoa toiveistaan ja hahmottaa kaikkia oman pihan ja puutarhan antamia mahdollisuuksia. Suunnittelutyökalumme onkin helppokäyttöinen ja veloitukseton keino havainnoida ja löytää omiin tarpeisiin ja olemassa oleviin puitteisiin parhaiten sopivat puutarharatkaisut jo ennen asiantuntijaliikkeeseen tuloa. Näin viherpeukalot voivat itse omatoimisesti suunnitella pihojensa parhaita ratkaisuja ja käydä mahdollisuuksia ja vaihtoehtoja sitten tavarataloissa asiantuntijoittemme kanssa konkreettisesti läpi”, iloitsee Hong Kongin mainospäällikkö Tero Mäkinen.

Koko suunnittelutyökalun sisältämä laaja kasvivalikoima sekä puutarharakentamiseen tarvittavat työkalut ja -kalusteet löytyvät kaikista 21:stä Hong Kong -myymälöistä huhti-toukokuun aikana. Jokaisessa tavaratalossa on jopa 1.000–1.500 neliömetrin suuruiset puutarhaosastot, joiden henkilökunta opastaa asiakkaita puutarhan saloihin.

Suunnittelutyökalu löytyy osoitteesta www.hongkong.fi.