MAINOS

Helppohoitoinen ja huoleton terassi kesäksi

Piha

Vielä ehdit rakentamaan oman terassin. Helppohoitoiset ja huolettomat materiaalit ovat nostaneet suosiotaan.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Kestävä ja helppohoitoinen UPM ProFi Deck -terassilauta on Suomessa suunniteltu, Saksassa ja Suomessa valmistettu. Se on markkinoiden ainoa komposiittilauta, joka ei sisällä juuri lainkaan ligniiniä. Tästä syystä värit haalistuvat vain hieman auringossa. Noin 7,90 €/metri. Puukeskus, K-raudat ja Rautiat. www.upmprofi.fi.

Lämpökäsiteltyä puuta ThermoWood -terassilauta valmistetaan kotimaisesta havupuusta. Valmistusprosessissa käytetään ainoastaan lämpöä ja vesihöyryä. Käsittelyn ansiosta puu on kestävämpää, mittapysyvämpää ja sillä on parempi lämmöneristyskyky. Alkaen 3,55 €/metri. Starkki. www.metsawood.fi/piha.

Huoletonta kestävyyttä Twinsonin komposiittimateriaalissa yhdistyvät puun kauneus ja muovin kestävyys. Se ei juuri huoltoa kaipaa, ja se säilyttää mittansa ja muotonsa. Alkaen 65 €/m². RTV-Yhtymä Oy, Kodin Terra. www.twinson.fi.

Aaltomainen terassilankku UPM Kuohu -terassi lankku on ruskeaksi painekyllästetystä kotimaisesta männystä valmistettu uutuustuote piharakentamiseen. Kuohu -terassilankku on muotonsa vuoksi helppo pitää puhtaana ja se on miellyttävä myös paljaalle jalalle. Noin 7 €/metri. Hyvin varustetut rautakaupat ja puutavaraliikkeet. www.upmliving.com/piha.

Kokoa valmiista komponenteista UPM SILMU-pergola tuo kesän puutarhaan kauniisti, kätevästi ja kestävästi. Materiaali on ruskeaksi painekyllästettyä kotimaista mäntyä. Hinnat alkaen: rima 1,30 €/metri, lauta 1,90 €/metri, tolppa 8,50 €/metri ja palkki 6,10 €/metri. K-raudat, Rautiat. www.upmliving.com.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

lauta terasseja terassi terassin rakentaminen terassit ulkoterassi