Biolanin luonnonmukaisten lannoitteiden valikoimaan kuuluvat ravinnepuikot, luonnonravinneneste, sisäkasvien kanankakkarakeet ja merileväuute.

 


Esbau Bio-Gardenin Bio Trassol -sarjassa on luonnonmukaiset lannoitteet bonsaikasveille, orkideoille, puksipuille, viherkasveille, sitruskasveille ja kaktuksille.

 


Kekkilä Kukkaravinne sopii kaikille kasveille. Merileväuutetta suositellaan erityisesti talvikaudelle.

 


Nekolla on omat nestemäiset ravinteensa orkideoille, kaktuksille ja bonsaikasveille. Lisäksi valikoimiin kuuluvat kasviravinne, merileväuute ja ravinnepuikot sekä kukkiville kasveille että viherkasveille.


Nutriforten lannoitteet ovat jauhemaisia ja riittoisia. Esimerkiksi 250 gramman purkkeihin pakatusta Kodin kukkaloisto -lannoitteesta saa noin 200 litraa valmista liuosta. Kesäkukka&Huonekasviravinne on pitkävaikutteinen lannoite, jota annetaan kasveille k


Pokonilla on yleisravinteiden lisäksi orkidea-, sitrus-, kaktus-, bonsai- ja fiikusravinne. Ravinnepuikkoja on erikseen viherkasveille ja kukkiville kasveille. Parvekkeelle ja ruukkukasveille on pitkävaikutteinen, rakeinen lannoite. Maahantuoja Nelsons.


Substralilla on laaja valikoima huonekasveille sopivia lannoitteita, kuten orkidearavinne, Vital Aktiv -yleiskasviravinne ja viherkasviravinne, kasviravinnepuikkoja kukkiville kasveille ja viherkasveille sekä ekologinen kasviravinne. Pitkävaikutteisia Osmocote -tabletteja lisätään vain kerr

Tämän artikkelin sisältö on tuotettu yhteistyössä Kotipuutarha-lehden ja Puutarhaliiton kanssa. Artikkelin Copyright Kotipuutarha-lehti.