Nelson Garden tuo markkinoille pienoiskasvihuoneen, jonka yksityiskohdat on kehitetty erityisesti pienten tilojen tarpeisiin. Parvekkeille ja terasseille tarkoitettu pienoiskasvihuone on kooltaan kompakti uutuus kaudelle 2011. Koosta huolimatta kasvihuoneessa on riittävästi tilaa esim. parille tomaatin taimelle.

– Tällä hetkellä maassamme vallitsee todellinen innostus viljelyyn, myös niiden keskuudessa, jotka asuvat kerrostalossa. Olemme ajatelleet juuri tätä kohderyhmää, selventää Ulf Fransson, Nelson Gardenista.


”Compact living” on pakollinen tapa toimia kun halutaan viljellä parvekkeella tai kun ei haluta täyttää pienen pihan hyötypinta-alaa kasvihuoneella. Uusi pienoiskasvihuone on havupuurakenteinen ja hyvin eristetty. Sen leveys on 69 cm, syvyys 49 cm ja korkeus 120 cm. Kasvihuoneessa on säädettävä tuuletusluukku ja irrotettavat hyllytasot.

– Olemme panostaneet erityisesti pienen tilan toimivuuteen, mutta tyylikäs ulkonäkö on myös tärkeä, sillä kasvihuone vie aina keskeisen tilan pienellä parvekkeella, toteaa Ulf Fransson.

Lisätietoja www.nelson.fi