Vastauksena nykyvaatimuksiin L&T tuo keväällä markkinoille uuden L&T® Duomatic -kompostikäymälän, joka kompostoi tehokkaasti ja helposti kaikki mökillä syntyvät käymäläjätteet. Käytännössä kompostikäymälän valinta on arjen ekoteko.

L&T® Duomatic -kompostikäymälä tarjoaa mahdollisuuden nauttia mökkielämästä, vaikka kunnallistekniikka olisi kaukana. Käymälä on helppo asentaa, käyttää, tyhjentää ja puhdistaa. Kaksi säiliöisen käymälän yksi sisäastia riittää neljän hengen käytössä noin 70 päiväksi. Lisäksi L&T® Duomaticissa on tehokas ilmanvaihtojärjestelmä ja erillinen haihdutustila nesteille.

L&T® Duomatic -kompostikäymälä voidaan asentaa uuteen tai vanhaan rakennukseen. Pakkauksen mukana tulee sapluuna, joka helpottaa käymälän asentamista. L&T® Duomatic on myös suomalainen avainlipputuote, jolla on kahden vuoden takuu.

Suomessa L&T® Duomatic -kompostikäymälä tulee myyntiin hyvin varusteltuihin rautakauppoihin kevään 2009 aikana. L&T® Duomatic on herättänyt kiinnostusta myös Venäjällä ja muissa Pohjoismaissa. Kompostikäymälän hinta on noin 780 €.

Lisätietoja L&T, 010 636 2790, www.lassila-tikanoja.fi.