Puutarha-asiantuntijoiden ja palkittujen suomalaisten muotoilijoiden kanssa kehitettyyn Kekkilän Koti & Piha -tuoteperheeseen kuuluvat Vihervajan neljä erilaista mallia, Vihervitriini, Parvekeviljelysetti, Viljelylaatikko (iso ja pieni malli), Rajauskivi ja Rajausreunat, Marjapensastuki, Askelpolku-laatat sekä puun istuttamiseen tarkoitettu Puun varusteet -setti. Suunnittelijatiimiin kuuluivat arkkitehti Ville Hara, muotoilijat Linda Bergroth, Mikko Paakkanen ja Klaus Aalto sekä graafiset suunnittelijat Eeva Sivula ja Petri Salmela.

Tuotesarja on kehitetty tuomaan kotimainen, ympäristöystävällinen laatutuotevaihtoehto aasialaiselle bulkkitavaralle. Suomen Puutarhakauppiaat ry valitsi Vihervajan Vuoden Puutarhatuotteeksi 2010.

 

Vihervaja on puutarhavajan ja kasvihuoneen yhdistelmä Puun varusteet –setissä saat yhdessä pakkauksessa kaiken tarvittavan tuen ja suojan, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen.
Vihervaja on kasvihuoneen ja puutarhavajan yhdistelmä. Puun varusteet –setissä saat yhdessä pakkauksessa kaiken tarvittavan tuen ja suojan, jonka nuori puu tarvitsee juurtuakseen ja kasvaakseen. Setti sisältää kaksi tukikeppiä, sidontaan sopiva tervanauhan ja kaksi suojaverkkoa.

Koti & Piha -sarjan ideana on tarjota erikokoisten pihojen omistajille toisiinsa kytkeytyviä tuotteita, joilla pihaa voi rakentaa pikkuhiljaa kokonaisvaltaisesti yhdessä Kekkilän kasvualustojen, lannoitteiden ja katteiden kanssa.

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kekkilän harrastajatuotteille kotimaisuudesta kertovan Avainlippu-tunnuksen.

Myynti tavaratalot, kukkakaupat ja puutarhamyymälät kautta maan.

Lisätietoja www.kekkila.fi.