MAINOS

KULTAHAMMAS moottorisahan kovapalaketju kasvattaa ketjun kesto-ominaisuuksia merkittävästi verrattuna normaaliketjuihin

Piha

Maailman ensimmäisen yleiskäyttöön tarkoitetun kovapalaketjun tunnistaa sen uniikista kultaisesta leikkuuhampaasta. Ketjun hyvät kesto-ominaisuudet paljastuvat videolta, jossa sahataan hiekalla ja sementillä täytettyjä puunrunkoja kovapalaketjulla ja nornaalilla ketjulla.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

-mainos-

STIHL-moottorisahat yleiskäyttöön, metsänhoitoon ja ammattikäyttöön

STIHL moottorisahojen pienimmät mallit on suunniteltu kaikenlaiseen yleiskäyttöön. Niissä on samoja teknisiä ratkaisuja, jotka on kehitetty ja joita käytetään suuremmissa ammattisahoissa.

Stihliltä löydät myös kompaktit ja tehokkaat sahat silloin, kun tavanomainen harrastemoottorisaha ei riitä. Tehoa ja vääntöä löytyy vaativalle harrastajalle runsain mitoin. Hyvin varustelluista sahoista on helppo valita mieleisensä.

STIHLin luotettavuus ja toimivuus ääriolosuhteissa on tehnyt siitä suositun ammattimetsureiden työvälineen. Yli 20 vuotta Suomessa suomalaisten ammattimetsureiden avustuksella suoritetut talvitestit ovat tuottaneet tulosta ja tänä päivänä yhä useampi käyttää metsätyössään maailman ostetuinta moottorisahaa – STIHLiä!

Uutuussaha STIHL MS 271

Luotettava moottorisaha metsänhoitoon sekä yleiskäyttöön. 20% pienempi polttoaineenkulutus ja jopa 50% alhaisemmat pakokaasupäästöt verrattuna samantehoiseen STIHL kaksitahtimoottoriin ilman 2-MIX teknologiaa. Helppo huoltaa ja -käyttää. Pitkän huoltovälin ilmansuodatinjärjestelmä sekä tankkien pikalukituskorkit.

Kultahammas kovapalaketju

STIHLin uusin huippuketju! KULTAHAMMAS kovapalaketju kasvattaa ketjun kesto-ominaisuuksia jopa nelinkertaiseksi verrattuna normaaliketjuihin. Maailman ensimmäisen yleiskäyttöön tarkoitetun kovapalaketjun tunnistaa sen uniikista kultaisesta leikkuuhampaasta! Tämä huippu-uutuus on vakiona MS 171, MS211 sekä MS230 -moottorisahasarjoissa. Näiden lisäksi se on erikseen saatavana 44 ja 50 lenkkisenä.

STIHL – maailman ostetuin moottorisaha!

STIHL on kehittänyt moottorisahoihin lukuisia teknisiä innovaatioita, joista on tullut yleisiä standardeja.Valikoiman laajuus, tuotteiden toimivuus, tekniset innovaatiot, palveleva ammattitaitoinen jälleenmyynti- ja huoltoverkosto sekä tietenkin ainutlaatuinen STIHL laatu on tehnyt siitä maailman ostetuimman moottorisahan!

 

Lisätietoja: www.moottorisaha.fi

 

 

 

 

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

kovapalaketju kultahammas moottorisaha stihl teräketju