Fiskarsin puutarhasaha on varustettu erikoishammastetulla, jämäkällä terällä, joka sahaa helposti läpimitaltaan 12 cm:n paksuistakin puuta. Puutarhasaha soveltuukin useimpien istutusten hoitoleikkauksiin ja ahtaisiin sahauspaikkoihin.

Otteenpitävä kahva takaa että suuntaa on helppo hallita ja ohjata. Kahvan pintamateriaalina on luistamaton SoftouchTM-materiaali, joka tekee siitä pitävän ja siten sahaamisesta turvallista. Ohut mutta jämäkkä saha etenee puussa hyppimättä.

Sahan terä on kromipinnoitettua terästä, joka kestää kovankin käytön.
Partaveitsen terävä kaksoishammastettu terä sahaa vetoliikkeellä ja puree kovaan ja sitkeään puuhun. Terän piikit on karkaistu kärjistä, minkä ansiosta piikit eivät tylsy helposti. Terän reuna on hiottu ja teroitettu japanilaistyyppisesti toiselta puolelta viistoksi. Sahausjäljestä tulee siisti ja sileä. Kärjen kapea muoto takaa sen, että saha sopii ahtaisiinkin paikkoihin.

Saha kulkee kätevästi puutarhurin tai retkeilijän mukana, koska sahassa on muovinen, klipsillä varustettu tuppi, jonka voi kiinnittää esimerkiksi haalareihin tai housujen vyötärönauhaan.

Fiskarsin puutarhasaha on myynnissä rauta- ja puutarhakaupoissa sekä hyvinvarustetuissa tavarataloissa ja marketeissa kautta maan.

Lisätietoja Fiskars, www.fiskars.com.