Terassien ja puuportaiden kunnossapitoon tarkoitetussa Osmo Color Anti-slip Terassiöljyssä on karhentavaa ainetta, joka vähentää liukkautta. Sileä puupinta saattaa olla liukas erityisesti sateella, ja myös sileäksi kulunut vanha puu saattaa kaivata karhennusta. Terassiöljyä voi käyttää sekä uudelle että aiemmin käsitellylle pinnalle. Se sopii niin harjatuille, uritetuille kuin höylätyillekin pinnoille sekä lämpökäsitellylle ja painekyllästetylle puulle.

Auringonsäteet tummentavat ja harmaannuttavat käsittelemättömän puun nopeasti. Osmo Color UV-suojaöljy Extra hidastaa harmaantumista ja auttaa säilyttämään puun omaa sävyä. Värittömällä öljyllä on mahdollista käsitellä puutarhakalusteet, ikkunat ja parvekelaudoitukset. Sitä voi käyttää ainoana käsittelyaineena, pohjusteena muun öljykäsittelyn alla tai lisäsuojana värillisen öljykäsittelyn päällä.

Osmo Color Anti-slip Terassiöljy ja UV-suojaöljy Extra ovat riittoisia ja helppokäyttöisiä sekä sellaisenaan valmiita käytettäviksi. Käsiteltävää pintaa ei tarvitse hioa vaan puhdistus riittää. Jos tuotteita käytetään ainoana suojaöljynä, ensimmäisellä käsittelykerralla suositellaan kahta levityskerrosta. Muiden öljyjen lisänä ja uusintakäsittelyyn riittää yksi kerros. Öljyt säilyvät kuivassa tilassa hyvin suljetussa astiassa vähintään viisi vuotta ja ne voi myös säilyttää ulkovarastossa tai vaikkapa mökillä.

Anti Slip -terassiöljyn suositushinta noin 45 €/0,75l; 135 €/2,5l, UV-suojaöljyn suositushinta noin 43 €/0,75l; 129 €/2,5l. Molemmat öljyt saatavana rauta- ja maalikaupoista.

Lisätietoja Osmo Color, www.osmocolor.com.