HB-Vallikivi-sarja saa uusi lisävaruste HB-Vallikivivalaisin on varustettu nykyaikaisesti energiaa säästävällä ja pitkäikäisellä 1,5W:n LED-polttimolla. Sen teho riittää tuomaan pihapiiriin tunnelmaa ja turvallisuutta.

Perinteisessä valaisinrakentamisessa joudutaan yleensä paneutumaan kaapelikaivantojen tekoon, tulee pohtia kasvillisuuden vaikutuksia valaisimen sijoituspaikkaan nyt ja tulevaisuudessa, kuten myös lumen kasaukseen jne.


HB-Vallilkivivalaisin on helppo asentaa! Perustana valaisimelle toimii muuri ja sähkökaapelin vienti onnistuu vallikivien suojassa. Vallikivivalaisimen käyttö on yhtä helppoa kuin minkä tahansa valaisimen. Se ei vaadi erillistä muuntajaa, vaikka onkin energiataloudellinen LED-valaisin. Sen tehoa voidaan helposti nostaa aina viiteen wattiin asti polttimoa (GU10-kanta) vaihtamalla.

Valaise nyt pihamaasi uudella tyylikkäällä HB-vallikivivalaisimella. Valaisin antaa loistetta pimenevään syksyyn parkkipaikalla, kulkureittien varrella, rinteissä, portaissa tai missä vaan minne olet perustanut aiemmin HB-vallikivimuurin tai -aidanteen tai olet aikeissa sen perustaa!

Myynti: Hyvinvarustetut rautakaupat ja kivierikoisliikkeet kautta maan, hinta n. 55-60 euroa.

Lisätietoja, www.hb-betoni.fi.