MAINOS

Piharakennus pystyyn nopeasti

Piha

Uudesta piharakennuksesta pääsee nauttimaan nopeasti, sillä pakettina tilattu piharakennus saapuu tontille vikkelästi ja on helppo asentaa.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Onko haaveissa uusi piharakennus tai vaikkapa sauna? Jos haluaa edetä projektissa oman aikataulun mukaan ja välttää rakentamisen ruuhka-aikoja, kannattaa nyt tarttua tuumasta toimeen. Syksy on mitä parhainta aikaa hankkia piharakennus, sillä toimitukset ovat kevättä ja kesää nopeampia!

Grillikota-Deluxe1 Tynnyrisauna-2.4m

Helppo asentaa

Suorasta tavarasta tehtäessä piharakennuksen kokoaminen voi olla noviisille haastava tehtävä. Kun majan tai vajan tilaa pakettina, kasaaminen on selkeiden asennusohjeiden avulla helppoa ja onnistuu useimmiten aloittelijaltakin. Jos rakennusintoa uupuu, työn voi toki teettää ammattilaisella.

– Rakennuksen valmiusaste riippuu tuotteesta. Tynnyrisaunat toimitamme koottuina, grillikodat elementteinä ja latomallit mittaan sahattuna puutavarana. Suurin osa piharakennuksistamme toimitetaan puuvalmiina eli ne vaativat vielä pintakäsittelyn, Ervasti kertoo.

Rakennuksen perustukset valitaan maapohjan mukaisesti. Kalliolle perustettaessa betoni- tai harkkoperustus on sopiva valinta. Pehmeälle, routimattomalle maapohjalle soveltuu esimerkiksi helposti asennettava ruuvikierrepaaluperustus. Routiva alusta taas vaatii perusteellisempaa pohjatyötä maanvaihtoineen ja routaeristyksineen.

– Perustusten tekeminen jää asiakkaalle, mutta meiltä työhön saa teknisen tuen. Tarjoamme myös perustusten tekemistä helpottavia sokkelipakettituotteita ja muottipaketteja betonivalua varten. Esimerkiksi grillikodan alle meillä on kyllästetystä puusta tehty sokkelikehikko, joka voidaan asentaa suoraan harkkojen päälle, Ervasti sanoo.

Luxuxtupa7-sisakuva

Kattavat toimitussisällöt

Hyvän Kaupan Paikan piharakennusvalikoimaan kuuluvat grillikodat, luksustuvat, rako- ja umpiseinäiset hirsiladot, pihavarastot, leikkimökit ja erilaiset huvimajamallit. Myös saunamalleja on lukuisia tynnyrisaunoista perinteisiin hirsisaunoihin – monipuolista kylpytynnyrivalikoimaa unohtamatta.

– Grillikotien, huvimajojen ja luksustupien toimitukset sisältävät kaiken tarvittavan kiinnitysruuveja, katemateriaaleja ja lukituksia myöten. Latomalleihin katemateriaali myydään lisävarusteena, jotta asiakkaat voivat valita mieleisensä vaihtoehdon. Olemme pyrkineet rakentamaan tuotekategorian niin, että tuotteita löytyy kaikkiin tarpeisiin. Esimerkiksi grillikotia ja huvimajoja on pienistä kuusineliöisistä perusmalleista aina 17-neliöisiin malleihin saakka, Ervasti kertoo.

Lisätietoja:

Suomen hyvän kaupan paikka Oy

www.hyvankaupanpaikka.fi

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

grillikota hirsilato huvimaja leikkimökki luksustupa piharakennukset piharakennus pihavarasto


Lisää samasta aiheesta