MAINOS | LS Ympäristö – Miljö Oy

Piharakentamisen ammattilainen tuo pihasi parhaat puolet esiin

Piha
piharakentamisen ammattilainen
Siistit kiveykset, selkeät kulkuväylät, runsaat istutusalueet ja vehreä nurmikko tekevät pihasta kauniin ja toimivan. Piharakentaminen kannattaa jättää ammattilaiselle, jos haluaa varmasti onnistuneen lopputuloksen. LS Ympäristö – Miljö Oy uudistaa pihan ammattitaidolla viihtyisäksi ja myös vaivattomaksi hoitaa.
14.4.2023

Kaunis ja viihtyisä piha-alue syntyy nurmikon, pensaiden, istutusalueiden ja kulkuväylien kontrastista. Piharakentaminen onnistuu varmasti ammattilaisen voimin.

– Oikeanlaisista rajauksista esimerkiksi nurmikon ja kiveyksen tai rehevän ja avaran välillä syntyy helposti hallittava ja kivannäköinen piha, kuvailee piharakentamiseen erikoistunut Lasse Svahnbäck LS Ympäristö – Miljöstä.

LS Ympäristö – Miljö Oy on pääkaupunkiseudulla toimiva viherrakentamiseen ja pihakiveystöihin erikoistunut yritys, joka usean vuoden kokemuksella piharakentamista nurmikoista istutuksiin, kivetyksiin ja muureihin. 

piharakentaminen

Silmää miellyttävä ja helposti siistinä pidettävä piha-alue syntyy varmimmin ja nopeimmin ammattilaisen tekemänä. Samalla muodostuu kokonaisuus, joka on helppohoitoinen.

Ihmiset haluavat nyt innokkaasti uudistaa pihaansa, parannella nurmikkoa ja luoda selkeyttä eri alueiden välille. Tyypillisin piharakennustyö on kulkuväylien ja kiveyksien uusiminen, jos kivet ovat vuosien saatossa painuneet, vääntyneet ja murtuneet.

– Meihin otetaan yhteyttä, kun oma piha on alkaa näyttämään sekä tuntumaan epäviihtyisältä ja toimimattomalta. Tavoitteena on suunnitella ja toteuttaa viihtyisäksi päivitetty pihailme. Vanhojen pihojen uusimistyöt ovatkin jo yli puolet toteutettavista kohteistamme, Svahnbäck sanoo.

LS Ympäristö – Miljön piharakentaminen:

  • viherrakennustyöt
  • pihalaatoitukset ja kiveykset
  • muurit
  • reunukset
  • nurmikot
  • istutukset
  • ranta-alueet
  • pihasaneeraukset.
piharakentaminen

Kiveyksien ja kulkuväylien tekeminen on tärkeä osa piharakentamista.

Piharakentaminen sujuvasti ja varmasti 

LS Ympäristö – Miljön tekee viher-, kiveys- ja muurityöt asiakkaan valmiiden suunnitelmien mukaan tai sitten toteutus suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Tutustumiskäynti kohteeseen yhdessä asiakkaan kanssa on pihaprojektin ensimmäinen vaihe.

– Annamme kohteen toteutuksesta kirjallisen tarjouksen, joka sisältää työsuunnitelman, kokonaiskustannukset töineen ja materiaaleineen sekä toteutusaikataulun, eli työn päivämäärät ja keston päivinä, avaimet käteen -periaatteella, Svahnbäck kertoo.

piharakentaminen

Selkeät kontrastit esimerkiksi kiveyksen ja viheralueiden välillä tekevät pihasta näyttävän ja myös helppohoitoisen.

Piharakentamisen ammattilainen tuo myös arvokasta näkemystä kokonaisuuden miettimiseen. Moni esimerkiksi toivoo isojen vanhojen puiden kaatamista tontilta, koska pihalta halutaan poistaa varjoja. Svahnbäck yleensä kuitenkin muistuttaa, että puillakin on tärkeä tehtävänsä.

Pieni varjo tekee pihalle hyvää ja talokin pysyy paremmin vilpoisana kuumalla säällä, kun puu varjostaa sitä jonkin verran. Vanha puu on saattanut kasvaa monia kymmeniä vuosia, eikä siihen kasva nopeasti uutta puuta. Vanhat puut tekevät pihalle myös moni-ilmeistä kerroksellisuutta, jota ei viherrakentajakaan pysty toteuttamaan.

Pihan uudistaminen kestää LS Ympäristö – Miljön tekemänä kohteen koon ja työn vaativuuden mukaan kahdesta päivästä kahteen viikkoon.

piharakentaminen

Luonnonkiveä jäljittelevät betonilaatat tekevät pihasta elävän ja kiinnostavan näköisen.

Suunnitelmissa pihatyöt, vihertyöt tai kivityöt – ota yhteyttä

LS Ympäristö – Miljön rakentaa uusien omakotitalojen sekä rivi- ja kerrostaloyhtiöiden pihoja ja saneeraa vanhoja pihoja. Lisäksi yritys rakentaa loma-asuntojen pihoja. 

Yrityksen pääasiallinen toiminta-alue on pääkaupunkiseudulla: Helsingissä, Espoossa, Kauniaisissa, Kirkkonummella, Sipoossa, Tuusulassa ja Nurmijärvellä.

Kaipaako pihasi uudistusta?

Ota yhteyttä ja pyydä kustannusarvio tästä. Voit myös soittaa numeroon 044 553 1514 ja sopia ensikäynnin LS Ympäristö – Miljön piharakentajan kanssa.

piharakentaminen: pihakaivo kiveyksessä

Ammattilaisen jäljiltä myös pihan kaadot tehdään oikein niin, että vesi kulkee poispäin rakenteista.