Pönttöuuni on energiatehokas kodin lämmittäjä

Lämmitys

Oikein valittu pönttöuuni tuottaa lämpöä asuntoon tasaisesti. Hyväksi todetut, perinteiset uunin valmistusmenetelmät ovat saaneet tukea uusista innovaatioista sekä materiaaleista.

Jaa sosiaalisessa mediassa

Moni kodinrakentaja haluaa tänä päivänä varustaa talonsa varalämmitysjärjestelmällä. Varaava uuni täydentääkin hyvin muita lämmitysmuotoja ja pienentää samalla energialaskua.

Pohjanmaan Tiilirakenne on valmistanut laadukkaita ja energiatehokkaita pönttöuuneja jo yli 30 vuoden ajan. Pönttöuunilla on CE-merkintä, joka takaa, että hyötysuhde on tutkitusti erinomainen ja savukaasujen häkä- ja hiilidioksidipäästöt alittavat sallitut raja-arvot.

Tiilirakenteen pönttöuuni on myös puristustestattu. Siihen on mahdollista liittää kaikki mahdolliset savupiippuratkaisut, myös päältä lähtevät piiput.

↑ Tiilirakenteen uuni mukautuu kotisi mittoihin ja sisustukseen. Kuva: Pohjanmaan Tiilirakenne.

Pönttöuunin tilaaminen onnistuu tulitikut käteen -periaatteella

Pönttöuunin koko ja korkeus valitaan tilan sekä huonekorkeuden mukaan, jolloin se on aina sopivan kokoinen. Tällöin pönttöuunin ominaisuudet ovat parhaimmillaan: uuni luovuttaa lämpöä huoneistoon tasaisesti ja juuri tilan vaatimalla teholla.

Pystymuurin halkaisija on joko 51, 61, 68, 75 tai 90 cm. Korkeutta uunilla voi olla 110 cm:stä ylöspäin.

Uunimyyjämme avustuksella voit valita uunisi koon, värin ja luukun useista eri vaihtoehdoista. Jos sopivaa sävyä ei vakioväreistä löydy, saat tilauksesta uuniisi minkä tahansa RAL Classic -värikartan värin.

Testaa pönttöuunien väri- ja luukkuvaihtoehtoja

↑ Oikein mitoitettu pönttöuuni luovuttaa lämpöä asuntoon tilan vaatimalla teholla. Kuva: Pohjanmaan Tiilirakenne.

Uunit myydään valmiiksi muurattuina tulitikut käteen -periaatteella. Et tarvitse edes olemassa olevaa savupiippua, sillä saat kauttamme paloturvalliset piiput uunin yhteydessä valmiiksi asennettuna.

Uunin pystytyksestä huolehtivat ammattitaitoiset sopimusmuurarimme.

Pyydä lisätietoja pönttöuuneista ammattitaitoisilta uunimyyjiltämme

Näin pönttöuuni muurataan – katso video!

Uunin muuraaminen kestää yhden työpäivän verran, noin 8 tuntia. Sinun tarvitsee vain huolehtia paikalle sähköä ja vettä sekä hieman kantoapua.

Ilmajoen uunimyymälä palvelee

Tiilirakenteen uunimyymälä sijaitsee Ilmajoen keskustassa Kauppatiellä. Myymälässä on uunien lisäksi esillä kaikki luukkuvaihtoehdot ja savupiippuja. Uunimyymälä on avoinna sopimuksen mukaan, joten voit käydä tutustumassa valikoimaamme henkilökohtaisesti paikan päällä.

Ota yhteyttä uunimyymälään

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

lämmitys Pohjanmaan Tiilirakenne pönttöuuni tiilirakenne tulisija tulisijat uuni

Julkaisuun liitetty yritys

http://www.tiilirakenne.fi/

Pohjanmaan Tiilirakenne on valmistanut uuneja Ilmajoella jo yli 30 vuotta. Pönttöuuni on täysin kotimainen, CE-testattu, taloudellinen ja luonnollinen kodin lämmittäjä.

Lue lisää: Pohjanmaan Tiilirakenne