MAINOS

Pura pannuhuone uuteen käyttöön

Talo

Jäikö talosi pannuhuone toimettomaksi? Ammattilaiset purkavat sen kätevästi, ja voit saman tien ryhtyä suunnittelemaan tilalle muuta käyttöä

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Jos esimerkiksi kotisi lämmitysjärjestelmän saneeraus tai jokin muu uudistustyö on jättänyt pannunhuoneen turhaksi, sen varustus kannattaa purkaa ja ottaa tila toiseen käyttöön. Miten olisi vaikka askartelu- tai kerhohuone tai varastotila!

Asiaa ei kannata jäädä ihmettelemään sen enempää: ota yhteyttä ammattilaisiin, jotka hoitavat purkutyön puolestasi. Se onkin turvallisin ja helpoin ratkaisu, eikä omaa päätä tarvitse vaivata kuin sen verran, että mitähän hauskaa ja hyödyllistä tyhjentyvään tilaan keksisi.

Ammattimaiset sisäpurkumiehet purkavat pannuhuoneen käsin liitoksista purkaen, sahaten tai polttoleikkaamalla, jos tilat mahdollistavat sen. He tuovat rakennuksen sisäpuoliset osat ulos ahtaistakin paikoista – useimmalla pientaloasujalla menisi siinä vaiheessa jo sormi suuhun.

Myös vanhojen säiliöiden purku ja poisto onnistuu vähimmällä vaivalla, kun kutsuu ammattilaiset tekemään työn. 

– Puramme nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikki kohteet ja suoritamme purku- ja polttoleikkaustöitä kodinomistajien tarpeisiin, kertoo Purku Keinänen Oy:n toimitusjohtaja Leo Andonov.

Puramme esimerkiksi vanhat öljysäiliöt pääasiassa Etelä-Suomen alueella, ja jätteet lähtevät purkajien matkassa, Andonov lisää.

Sujuvasti, vaivatta

Voit pyytää Purku Keinästä purkamaan muun muassa säiliöt, vesivaraajat, pannuhuoneet, kasvihuoneet, sähkökeskukset ja väliseinät, tai mitä vaan, mikä pitäisi purkaa pois. Paras osaaminen Purku Keinäsellä on erilaisissa metallipuruissa

– Purkutyöt suoritetaan vankalla ammattitaidolla paikkoja rikkomatta. Jälkien siivoaminen kuuluu projektiin, Andonov lupaa.

Purku Keinänen kuljettaa ja kierrättää työstä syntyvän jätteen, eikä asiakkaan tarvitse murehtia kierrätys- tai jätemaksuista laisinkaan.

Yritys suorittaa myös haalauksia, eli siirtää tai kuljettaa hankalat kappaleet paikasta toiseen. Näin esimerkiksi vanhat työkoneet saadaan näppärästi joko hävitettyä tai siirrettyä uuteen paikkaan.

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

Herumet pannuhuoneen purku purkaminen Purku Keinänen Oy sisäpurku säiliöiden purkaminen säilöiöiden poisto