Pura pannuhuone uuteen käyttöön

Talo

Jäikö talosi pannuhuone toimettomaksi? Ammattilaiset purkavat sen kätevästi, ja voit saman tien ryhtyä suunnittelemaan tilalle muuta käyttöä

.

Jos esimerkiksi kotisi lämmitysjärjestelmän saneeraus tai jokin muu uudistustyö on jättänyt pannunhuoneen turhaksi, sen varustus kannattaa purkaa ja ottaa tila toiseen käyttöön. Miten olisi vaikka askartelu- tai kerhohuone tai varastotila!

Asiaa ei kannata jäädä ihmettelemään sen enempää: ota yhteyttä ammattilaisiin, jotka hoitavat purkutyön puolestasi. Se onkin turvallisin ja helpoin ratkaisu, eikä omaa päätä tarvitse vaivata kuin sen verran, että mitähän hauskaa ja hyödyllistä tyhjentyvään tilaan keksisi.

Ammattimaiset sisäpurkumiehet purkavat pannuhuoneen käsin liitoksista purkaen, sahaten tai polttoleikkaamalla, jos tilat mahdollistavat sen. He tuovat rakennuksen sisäpuoliset osat ulos ahtaistakin paikoista – useimmalla pientaloasujalla menisi siinä vaiheessa jo sormi suuhun.

Myös vanhojen säiliöiden purku ja poisto onnistuu vähimmällä vaivalla, kun kutsuu ammattilaiset tekemään työn. 

– Puramme nopeasti ja ammattitaitoisesti kaikki kohteet ja suoritamme purku- ja polttoleikkaustöitä kodinomistajien tarpeisiin, kertoo Purku Keinänen Oy:n toimitusjohtaja Leo Andonov.

Puramme esimerkiksi vanhat öljysäiliöt pääasiassa Etelä-Suomen alueella, ja jätteet lähtevät purkajien matkassa, Andonov lisää.

Sujuvasti, vaivatta

Voit pyytää Purku Keinästä purkamaan muun muassa säiliöt, vesivaraajat, pannuhuoneet, kasvihuoneet, sähkökeskukset ja väliseinät, tai mitä vaan, mikä pitäisi purkaa pois. Paras osaaminen Purku Keinäsellä on erilaisissa metallipuruissa

– Purkutyöt suoritetaan vankalla ammattitaidolla paikkoja rikkomatta. Jälkien siivoaminen kuuluu projektiin, Andonov lupaa.

Purku Keinänen kuljettaa ja kierrättää työstä syntyvän jätteen, eikä asiakkaan tarvitse murehtia kierrätys- tai jätemaksuista laisinkaan.

Yritys suorittaa myös haalauksia, eli siirtää tai kuljettaa hankalat kappaleet paikasta toiseen. Näin esimerkiksi vanhat työkoneet saadaan näppärästi joko hävitettyä tai siirrettyä uuteen paikkaan.

Pyydä arvio ja tarjous purkukohteesta.

Julkaisuun liitetyt avainsanat:

Herumet pannuhuoneen purku purkaminen Purku Keinänen Oy sisäpurku säiliöiden purkaminen säilöiöiden poisto

Julkaisuun liitetty yritys

https://purkukeinanen.fi/

Purku Keinänen Oy on vuonna 2005 perustettu metallialan yritys, joka on siirtynyt yrityskauppojen johdosta Romu Keinänen Oy:n omistukseen vuonna 2017. Aikaisemmin Purku Keinänen Oy on toiminut nimellä Herumet Oy, mutta liiketoiminnan laajentuessa yrityksen nimeksi vaihdettiin Purku Keinänen Oy 12.11.2018.

Purku Keinäsen päätoimiala on tekninen metallipurku ja ammattitaitoisen vuokratyövoiman välittäminen suomalaiseen kierrätysmetalli- ja purkuteollisuuteen.

Purku Keinäsellä on RALA-pätevyys, joten tekemisen laatuun voi luottaa kaikissa olosuhteissa. Tällä hetkellä yrityksellä on jatkuvasti Suomessa töissä n. 25 henkilöä.

Lue lisää: Purku Keinänen Oy