MAINOS

Puuretro keittiömalli Leena

Keittiö

Leena-puukeittiö ihanuutemme on tehty lahtelaisen arkkitehdin Unto Ojosen suunnittelemaan 50-luvun taloon. Keittiö sopii tilaan viimeistä piirtoa myöten: ikkunalauta yhdistyy keittiötasoksi, symmetriset mitoitukset opaalikupuisten posliinivalaisimien ja bakeliittipistorasioiden suhteissa, laatoituksen rajaukset jne.

Jaa sosiaalisessa mediassa
MAINOS (teksti jatkuu alla)
MAINOS PÄÄTTYY
MAINOS PÄÄTTYY

Rimalevyrungot ovat petsattu sisäpinnoilta tammensävyyn. Puupintaisten huullettujen ovien pintastruktuuri loistaa ikkunan valoa vasten. Vetiminä on Jalokalusteen oma mattalakattu tammipuutankovedin. Fiftarikeittiöiden tyyliin sopien tasoina ovat DogBone Grey laminaattitaso tammipuureunalla sekä fiftarityyliin sopien vesireunalla varustettu rst-pesupöytä. Sormiliitoksin varustetut tammilaatikot lisäävät puukeittiön kauneutta.

Hauska yhteensattuma tapahtui, kun vanhan puretun puukomeron takaa löytyi seinästä alue vanhaa alkuperäistä seinämaalin sävyä: Ja se oli lähes täsmälleen sama kuin nyt valittu sävy!

Lattiamatoksi valikoitui seinä- ja puukaapistojen sävyyn sopivaksi Forbon Marmoleum sarjan linoleum.

Kodinkoneiksi on valittu laadukkaat Mielen laitteet.

Mielen uuni H 2661 BP on kätevän pyrolyysipuhdistuksen ansiosta helppo pitää puhtaana. Monien toimintojen avulla saat täydellisiä tuloksia: yhdistelemällä eri lämmitystapoja saat valmistettua mm. paistoksia, gratiineja ja lasagnea.

Mielen liedessä KM 6306 on PowerFlex-alue, joka mahdollistaa kahden keittoalueen yhdistämisen tai esim. Mielen HUB-5001 uunipannun käyttöä tasolla.

Astianpesukoneessa G 6665 SCVI on QvickPowerWash-ohjelma joka pesee (käyttäen 65 asteista vettä) ja kuivaa 58 minuutissa. Tästä huolimatta laitteen energialuokka on A+++ – 10%.

Liesituuletin PUR 68W on tehokas ja hiljainen. Lisätietoja www.miele.fi tai vierailemalla Vantaan Porttipuistossa, Mielen Experience Centerissä.

Jalokaluste toimii Mielen jälleenmyyjänä.

 

 

Voisit olla kiinnostunut myös näistä aiheista:

50-luvun keittiö englantilaiskeittiö englantilaistyyliset keittiö fiftarikeittiö funkiskeittiö funkkiskeittiö fuusiokeittiöt Ilve


Lisää samasta aiheesta